Vielä enemmän Yeezys lyö Adidas -vahvistettua sovellusta tällä viikolla!

Adidas vahvistettu on ollut elävä vain kuukauden ajan, ja tuhannet teistä ovat jo varmistaneet vakavan WS: n. Tämän sanottuna Kanye West päättyy marssiin bangilla, kun hän aikoo vapauttaa Yeezysin hyökkäyksen, joka varmasti päivittää henkilökohtaisen kiertosi kymmenkertaisesti!

Joten, mitä sinä odotat? Insanely Clean 700 V3: sta uusiin vaahto -RNNR: iin, jotka sopivat täydellisesti vilkkaisiin kuukausiin, lopeta tekemäsi ja lataa Adidas vahvistettu sovellus juuri nyt! Lopullinen tapa tarttua vakaviin kolmeen raitaan lämmöön, tällä viikolla tulee olemaan iso julkaisuja varten!

Int’l -lähetys

Osta nyt

Yeezy Boost 380 “Covellite”

Tiedämme, tiedämme, että Yeezy Boost 380 “Covellite” putosi Adidasiin vahvistettu viime viikolla, mutta jostain syystä se on edelleen saatavana! Täydellisellä Primeknit-rakenteella se upotetaanfifiseksi mustaan ​​sävyyn, joka on niin monipuolinen kuin se saa. Alla alas löydät läpinäkyvän välipohjan, jossa on täyspitkä Adidas Boost -yksikkö mukavuuden ja tyynyn vuoksi, joka on kaavioiden ulkopuolella. saatavilla nyt!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Yeezy 700 V3 “Kyanite”

Tämä se on. Kuukausien ja kuukausien vuotojen jälkeen kauan odotettu Yeezy 700 V3 “Kyanite” on vihdoin kotiovellemme. Viimeisin ja suurin väri Grace Yen paksu 700 kenkä, siinä on sisäverkon pohja, kun taas pimeässä RPU-häkki käärii koko yläosan ympärille rakenteen ja tuen lisäämiseksi. Keskittymisen siirtäminen välipohjaan löydät tyylikkään ja virtaviivaisen EVA -yksikön, joka on niin mukava kuin se saa. Saatavana 25. maaliskuuta!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Yeezy Foam rnnr “mxt Moon Grey”

Yeezy Foam RNNR “MXT Moon Grey” ei ole vielä virallisesti vahvistanut kolme raidaa, mutta Kim K huomasi äskettäin keinuvan paria Instagramissa. Toinen väri, joka osui Kanyen surullisen tukkeutumiseen, leväen rakentaminen tekee siitä yhden kestävimmistä jalkineista, joita raha voi ostaa. Harmaa ja kerman värivalikoima tekee myös nämä melko monipuoliset. Huhutaan olevan saatavana 27. maaliskuuta!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Yeezy Foam rnnr “hiekka”

Huhun mukaan saamme myös Yeezy Foam Rnnr “hiekan” samana päivänä. Täydellinen vaihtoehto OG: n “Ararat”, joka rikkoi haastattelun viime kuussa, tämä pari saapuu kevyeen kerman sävyyn ja on valmistettu samasta levärakenteesta kuin edellä mainittu “MXT Moon Grey”. Huhutaan olevan saatavana 27. maaliskuuta!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Yeezy dsrt bt “taupe sininen”

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meillä on Yeezy DSRT BT “Taupe Blue”. Toinen kenkä, jota saksalainen jättiläinen ei ole virallisesti vahvistanut. Yläosassa on silmiinpistävä muistutus 500: ta, se on maalattu beige- ja ruskeaan palettiin ja se on valmistettu monista premium -materiaaleista. Tätä vastustaa sitten jyrkästi lihavoitu sininen välipohja alla. Huhutaan olevan saatavana 29. maaliskuuta!

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Kirjaudu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *