Älä missaa: Nike Sneakrs Day on palannut huomenna!

Peruuta kaikki suunnitelmasi, kun Niken vuotuinen sneakrs -päivä on palannut huomenna! Yksi lenkkarin teollisuuden odotetuimmista tapahtumista, tämä on jotain, jota et todellakaan halua missata – emme liioittele ollenkaan!

Viime vuonna näimme valtavan palautuksen joistakin Swooshin hypeistä malleista, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, Atmos X Nike Air Max 1, off-white X Nike Air Vapormax, off-valkoinen X Air Jordan 1 ja of Kurssi, pyhä graali, joka on Sean Wotherspoon X Nike Air Max 97/1. Nike pudotti joukon vinkkejä Sneakrs -sovellukseensa, ja tietyllä hetkellä joudut “metsästämään”; Sovelluksen ympärillä ja etsit tiettyjä kenkiä mahdollisuudesta saada W, joten jos et ole vielä ladannut sitä, ei ole parempaa aikaa kuin nykyinen!

Kuva SneakerProphet_: n kautta
Huhujen mukaan Beavertonissa toimiva brändi tekee myös stash-julkaisun, joten lenkkarit suurissa eurooppalaisissa kaupungeissa, kuten Lontoossa ja Pariisissa, voivat myös fyysisesti metsästää kenkiä. Tätä ei ole virallisesti vahvistettu, mutta on parasta, että soitat nyt isoäitiä sanoaksesi, että et tee sitä illalliselle, joka tapauksessa.

Huomenna 8. elokuuta alkaen Nike Sneakrs Day on täynnä odottamattomia yllätyksiä tänä vuonna, joten muista ladata sovellus juuri nyt ja pidä se lukittuna ainoaan toimittajaan saadaksesi lisää päivityksiä sen kehittyessä!

Kuva 43EInHalbin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *