Tarkempi katsaus Adidas futurecraft.loop

takaisin huhtikuussa maailma esiteltiin Adidas futurecraft.loop -sarjaan. Yksi innovatiivisimmista lenkkarista, joita olemme nähneet erittäin pitkään, juokseva siluetti tehtiin mielessä ympäristöystävällisyydestä ja kestävyydestä, ja nyt olemme lähtissä ja henkilökohtaisia, Sneakers Insider @yankeekicksin ansiosta!

Futurecraft.Loop on markkinoida maailman ensimmäiseksi täysin kierrätettäväksi lenkkariksi. Erityisesti suunnitellusta TPU: sta, joka on kehrätty langalle, neulottuun ja muovattuun, maalattu erittäin puhtaaseen täysin valkoiseen värimaailmaan. Tämä tarkoittaa, että kun olet valmis parisi kanssa, voit lähettää sen takaisin Adidasiin, missä he käyttävät kaikkia materiaaleja uudelleen upouuden parin valmistamiseksi.

Muita futurecraft.loop -yksityiskohtia ovat kielen silmiinpistävä punainen Adidas -logo sekä “100% kierrätettävä”; teksti. Kolmelle raidamerkille on annettu läpinäkyvä käsittely, jotta käyttäjät voivat taivuttaa sukkiaan helposti, ja tietysti täyspitkinen välipohja istuu alapuolella, puhdas sulatettu yläosaan, joten liimaa ei käytetä.

Jos haluat pari futurecraft.loopia, sinun on istuttava tiukasti. Aiemmin tänä vuonna julkaistiin erittäin rajallinen määrä kaksisataa luojalle ympäri maailmaa, ja julkinen julkaisu on suunniteltu noin kevään kesällä 2021. Tämä tarkoittaa, että joudut odottamaan kaksi kokonaista vuotta saadaksesi kädet pariin!

Mitä mieltä olet adidas futurecraft.loopista? Muuttaako se teollisuutta sellaisena kuin me sen tiedämme? Lisäätkö parin kokoelmaan? Kerro meille ja muista katsoa koko Adidas -lenkkaria!

Kuvia Yankeekicksin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *