Tässä on tarkempi katsaus seuraavaan off-valkoiseen X Nike -kouluttajaan

Se oli pimeä päivä meille lenkkarit, kun Virgil Abloh vihjasi lopussa hänen jatkuvaan yhteistyöhönsä Niken kanssa. Onneksi off-valkoinen perustaja ehdotti vain päätelmää “Ten”; pikemminkin kuin täydellinen katkaisu Nikestä. Voimme vain toivoa, että uusi alue ilmoitetaan pian mieheltä, joka keksii niin monta ikonista swoosh-siluetteja.

Sillä välin näyttää siltä, ​​että vielä on vielä muutamia julkaisuja “kymmenestä”; mukaan lukien toinen Jordan 1.

Ennen kuin olet liian innoissasi, seuraava off-valkoinen X Jordan 1 saapuu vain taaperokokoihin. Jos olet lenkkaripää, mutta sattuu olemaan myös äiti tai isä, tämä on varmasti jännittävä uutinen. Kukaan muu kuin Kylie Jenner valokuvannut äskettäin Baby Stormia, joka keinui kenkiä, ja nyt meillä on tarkempi katsaus.

Tämä kenkä on lähettänyt @EearLycopin kautta lähes identtinen uusinta vuoden 2017 off-white X Jordaniin 1. dekonstruoiduilla nahkaominaisuuksien paneeleilla kyseisessä ikonisessa värimaailmassa. Aivan kuten OG, ommeltu swoosh osuu sivuseinämään ja “ilma”; Brändäys on painettu välipohjaa pitkin.

Syksyllä 2019 käynnistyvän muiden värien on ilmoitettu käyvänsä suorana tämän pienoiskokoon. Se sisältää “OG”, “UNC”; Ja jopa “valkoinen”; Pari, joka käynnistyi yksinomaan Euroopassa.

Lisätietoja odotetaan pian, mutta nyt, miksi et ihailisi joitain Kanye Westin ja Adidasin kilpailua? Nämä ovat vuoden 2019 kuusi eniten odotettua Yeezy -kouluttajaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *