Comme des Garçons x New Balance 57/40 menee täydelliseen varkaintilaan

Rei Kawakubo ei pidä mitään tällä kaudella. Vastattuaan Comme des Garçons X Nike Air Foamposite One -sovelluksensa hänen Homme Plusnumn/Syksy/Winter 2021 -kiitotien näyttely eilen, legendaarinen japanilainen suunnittelija on nyt lainannut allekirjoituksensa estetiikkaan Comme des Garçons X New Balance 57/40: lle, samoin kuin se on salaista kuin se saa.

Siluetti, joka teki vain debyyttinsä aiemmin tässä kuussa, CDG: n kahva 57/40 on pienempi, mutta ainutlaatuinen. Modernisoitu ottelu kuuluisasta 574: stä, joka on ollut lähellä, että 1988 tämä kenkä kehittyy “kolminkertaisen mustan” nylon -ripstop -pohjan päälle, kun voiset mokkanahkapaneelit reunustavat Toeboxia, kantapäätä, samoin kuin sivuttaisia ​​että mediaalisia sivuseiniä. Gore-TEX: llä optimaalisen vedeneristyksen saavuttamiseksi tätä korostetaan ylimääräisellä tuotemerkillä kohti takaosaa.

Kuva muodin napsautuksella

Kuva muodin napsautuksella
Alla alaspäin löydät pinotun välipohjan, joka näyttää yhdistelmältä 80-luvun ja 90-luvun suunnittelun välillä, samoin kuin kaiken, mikä on yhteismerkkinen kieli, joka ylpeänä esittelee CDGH-logon vain alemman päällä tilanne uusi tasapaino yksi.

Toivomme epäilemättä, että Comme des Garçons Homme X New Balance 57/40 putoaa pian, valitettavasti meidän on odotettava vuoden loppuun saakka, jotta nämä vapauttavat. Varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle myyjälle paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa Casablanca X: n New Balance XC-72: lla on liiketoiminnan hulluin pohja!

Kuva muodin napsautuksella

Kuva muodin napsautuksella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *