Yeezy -liuku “Core” & “Sope” julkistetaan

Jos olet “Triple Black” -fani, Kanye West on saanut selkänsä. complying with the release of the “Bone”, “Earth”, as well as “Resin” earlier this year, it appears like he’s now working on not one, however two pairs of stealthy Yeezy Slides, as well as we honestly we believe that Nämä ovat ehdottoman välttämättömiä poliisia.

Lenkkarien sisäpiiriläisten Yeezy -mafian paljastama “ydin” ja “noki” upotetaan molemmat tummiin paleteihin, jotka toimivat mielettömästi minkä tahansa tyyppisissä muodossa, jonka heität heille. Yksiosaisesta EVA-rakenteesta valmistettu “ydin” on maalattu pimeään khakiin, kun taas “noki” valitsee perinteisemmän täysin mustan estetiikan, joka varmasti voittaa Yeezy-fanit.

Alla alla löydät liiallisen ulkopohjan lisätyn pito- ja pitoa varten, samoin kuin kaiken pois päältä, Adidas -logo on hienosti hylätty jalkaraudaan, joka toimii ainoaksi brändäystyypille, joka löydetään koko liukumäessä.

Jos haluat Adidas Yeezy -levy “ytimen” ja “noen” kokoelmassasi, niiden on tarkoitus vähentyä joskus syksyllä koko kotitalouskokoina, jotta koko klaani voi taivuttaa. Ymmärräkaamme, että tartutaan pariin, samoin kuin siihen liittyviin uutisiin, Yeezy Boost 350 V2 “Abez” on juuri paljastettu!

Kuva Yeezy -mafian kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *