Ensi kuukauden Air Max 98 ‘Vast Grey’ on Minty Fresh

, joka katsoi takaisin 2018, oli yksi Nike -siluetti, joka varasti näyttelyn. Tietenkin, se oli kuuluisa Air Max 98, kenkä, joka nautti suuresta herätyksestä ilman, että vähintään 20 väriä oli menossa elämään. Vaikka saatat odottaa hiljaisemman vuoden, että 20. vuosipäivän tapahtumat ovat ohi, olet väärässä!

Tämä kuvake on jo tutustunut korkeimman inspiroidun väriaineen sekä matkalla jopa paljon lämpimämpää! Lähteiden mukaan Air Max 98 ‘laaja harmaa/ tuore minttu’ on yksi seuraavasta elää. Nämä saattavat lyödä myyjiä alle 3 viikossa!

Tämä on ehdottomasti yksi paljon enemmän premium-luovutuksista, jotka on valmistettu ultra-premium-mokkanan ja pehmeän verkon kerroksista. Kuten monet Niken tulevista kevättyyleistä, tämä pari urheilee pehmeää värimaailmaa.

Vaihtelevat harmaasävyt voivat melua hiukan tylsää, että kaikki on annettu elämä vilkkaan vihreän osumilla. Tämä minttu tuore käsittely ei vain ole ilmajärjestelmässä, mutta myös osuu myös sivuseinämän swooshiin ja silmukoihin.

Pysy liimattuna sosiaalisen verkoston sivuillemme paljon enemmän uutisia sekä Nike Air Max 98: n valtavan harmaan (640744-011) ympäröivien päivityksiä. Jos huhut ovat totta, niiden on näytettävä Yhdistyneen kuningaskunnan myyjät ensi kuussa. Sillä välin, katso nykyistä Air Max 98: n monimuotoisuutta täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *