Fred Perry X A-APE törmää klassikkokokoelmaan

CVC Capital Bagging -yhtiön yhteisomistuksessa aiemmin tässä kuussa, näyttää siltä, ​​että tuotemerkki haluaa palauttaa vanhat suhteet, koska ne suunnittelevat vielä yhden yhteyden Kukaan muu kuin brittiläinen kuvake, Fred Perry.

Viimeksi nämä kaksi tuotemerkkiä tapasivat vuonna 2012 epätodennäköisestä linkityksestä Fred Perryn 60-vuotisjuhlaan, jolloin he tuottivat rajoitetun valikoiman allekirjoituspoloja ja graafisia T-paitoja. Kun tavarat ovat edelleen erittäin haluttuja keräilijöiden keskuudessa julkaisun jälkeen, odotamme, että viimeisimmän yhteistyön uutiset herättävät kahden tuotemerkin faneja kaikkialla.

Kuva kautta @bape_uk
@BAPE_UK Instagramin mukaan tässä kokoelmassa on viisi allekirjoitusta ja klassista kappaletta, jotka molemmat tuotemerkit muotoivat. Näiden viiden kappaleen julkaisemien kuvien perusteella päätellen koostuu kolmesta kappaleesta ja kahdesta poolopaitosta.

Kappaleen yläosat näyttävät saapuvan mustaan, laivasto- ja vihreään väreihin, joita kaikki koristavat Bape -ikonisen pilvi Camo -tulostuksen valinnat. Tämän lisäksi molemmat brändin allekirjoituslogot istuvat ylpeänä rinnassa ja hartioissa ja aseissa sinisessä/vihreässä versiossa. Polo-paidat saapuvat kaikkiin pilvipilvikamo-tulostuksella ja niissä on lisäksi kaksinkertainen tuotemerkki.

Kuva kautta @bape_uk
Kokoelma on saatavana verkossa 26. kesäkuuta Fred Perryn kohdalla, ja ennustamme, että sinun on ehkä oltava nopeaa saadaksesi kädet tähän! Muissa uutisissa C.P. Yritys jakaa tarinansa 50 -vuotisjuhlan kautta.

Kuva kautta @bape_uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *