Nouse lähelle Yeezy -kasvua 350 V2 “Turtle Dove” & “Oxford Tan” -näytteitä

jo vuonna 2019, teitte harvinaisen haastattelun Forbesin kanssa, joka keskittyi hänen kumppanuuteensa Adidasin kanssa. Siinä hän lähetti satoja ja satoja yeezy -näytteitä Calabasas -parkkipaikan yli ja puhui hänen luovasta visiostaan ​​ja tulevaisuuden ideoistaan. Vaikka on turvallista sanoa, että suurin osa näistä lenkkarista ei koskaan pudota, nousemme nyt lähelle ja henkilökohtaisesti kahdella väriväylällä, jotka kiinnittivät huomiomme, nimittäin Yeezy -lisäyksen 350 V2 “Turtle Dove” ja “Oxford Tan”.

Kuvat Sneaker Insider @james_e_morganin kohteliaisuudesta “Turtle Dove” on silmiinpistävä muistutus “seepra”, mutta se toimii puhtaalla beige -pohjalla aivan kuten OG -versio vuodelta 2015 Vuonna sivuttaispuolen yli, täydellisellä käänteellä “SPLY-350” -tuotemerkissä. Löydät myös 3 miljoonaa nauhaa, jotta voit taivuttaa hämärässä olosuhteissa.

Kuva James_E_Morganin kautta

Kuva James_E_Morganin kautta
Toisaalta “Oxford Tan” valitsee paljon minimalistisemman lähestymistavan. Pimeässä kerma -sävyyn, yhdellä silmäyksellä ne näyttävät paljon “seesamilta”, joka sai äskettäin uudelleen Adidas -sovelluksen läpi. Mielenkiintoista on, että yksi ompelemislinja kulkee takakanta -välilehden yli ja tarjoaa kontrastin popin, joka on varma, että käännä päät.

Vaikka on turvallista olettaa, että Adidas Yeezy kasvaa 350 V2 “Turtle Dove” ja “Oxford Tan” eivät koskaan saa julkista julkaisua, silmien avaamista on nähdä, mikä olisi voinut olla. Kerro meille, jos olisit kopioinut jommankumman näistä kahdesta väriaineesta, ja niihin liittyvissä uutisissa Yeezy -lisäys 350 V2 “Beluga RF” on vihdoin julkaisupäivä!

Kuva James_E_Morganin kautta

Kuva James_E_Morganin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *