Vapauta muistutus: Älä missaa Yeezy -kasvua 350 V2 “Natural”!

On käytännössä aika; Tämä on sinun mahdollisuus poliisille Yeezy -lisäys 350 V2 “Natural”. Jos taivaallisen kerman uskottu Yeezy ei ollut riittävä saadaksesi sinut hyped odottamaan, kunnes huomaat myös, että nämä ylpeillä on tempputoiminto. Se on tuskin havaittavissa aivan ensimmäisellä glacessa, mutta luonnonvaraiset saadaan päätökseen 3M heijastavalla säiellä. Tämä on yksi harvoista 350-luvuista, jotka esittelivät tällaista ominaisuutta, joka ei kestä rajoitettua erän heijastavia malleja.

Julkaisupäivänä nyt uhkaa, jatka vierittämistä saadaksesi tärkeitä tietoja tarkalleen kuinka kopioida!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Väitetysti puhtain yeezy, koska erittäin suositut kolminkertaiset valkoiset, tämä värisuunnitelma on täysin aliarvioitu. Valkoista varjoa käytetään pääasiassa näiden promnit-päällisten yli. Sitä on vain jonkin verran vastakohtana rusketusvärinen lanka. Kudottu 350 V2 -allekirjoituskuvioon. Hienotilattua nauhoitusjärjestelmää sekä paksuisia tyynyjälkeitä tarjoavat mukavuuden.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Nyt olennainen osa, missä poliisi on Yeezy 350 “luonnollinen”?! Kun monet arpajaiset ovat nyt kiinni, sinun kannattaa kääntää kiinnostuksenne Internet -julkaisuun. Aivan kuten aina, huomisen esittely alkaa kello 7.00 linkillä kaikille @ThesolerSecks -julkaisuksille julkaistuihin tarjottuihin myyjiin. Tähän sisältyy myyjät, kuten Foot Locker uk – muista lisätä tämä tulossa oleva sivu ja asettaa hälytykset valmistettuja klo 7.00!

Adidas esittelee myös huomenna useiden muiden jälleenmyyjien kanssa. Kuten mainittiin, muista noudattaa @ThesolerESTOCKS pysyäksesi yhtä paljon kuin minkä tahansa tyyppisten tarjoamien myyjien kanssa, kun ne tulevat elämään!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *