Hienoin ilmeesi vielä Drake’s Nocta X Nike Hot STEP Air Terra “White Chrome”

Kanadan räppari Drake, eli Champagne Papi, on yksi arvostetuimmista henkilöistä sekä jalkineiden ja muotiyhteisön – uusittu NOCTA -ohjelmasta Kokoelma Swoosh -joukkueen kanssa, joka debytoi aiemmin tänä vuonna. Taiteilija on jo kohdellut fanejaan monilla vaatteilla ympäri vuoden, mutta tällä kertaa meillä on nyt parempi katsaus hänen Nocta X Nike Hot STEP Air Terra “White Chrome”, mikä osoittaa, että virallinen julkaisupäivä voi saattaa Tule erittäin pian!

Se ei ollut niin kauan taaksepäin, näimme hänen ilmavoimiensa 1 “sertifioidun harrastajapojan” iteraation kiusaajan, joka sisälsi täysin valkoisen asennuksen, samoin kuin näyttää siltä, ​​että kuuma askel ilmaterra on myös samanlainen asu.

Kuva pvaSneakersin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Tyyli näkyy valkoisella romahtuneella nahkalla kehittyvän vinossa, rei’itetyllä paneelilla, yhdessä flauning premium -tikaantuneen ilmeen ja kevyen tunnelman. Kontrastiset kosketukset merkitsevät paria kromaattisten hopeasilmien ja sivureukan Swoosh -logon ja kantapään alapuolella olevan ilmajärjestelmän avulla, joka lahjoittaa vilkkaan keltaisen sävyn. Drake’s Nike Air Terra Fitness -ohjaajien suorittaminen on kantapääpli ja liioiteltu ilmapohjajärjestelmän alaosa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että molempien juhlien fanit ovat heidän silmänsä kuolleet kopioimaan Nocta x nike Hot STEP Air Terra “White Chrome”, joten varmista, että osut ilmoituskelloon ja pidä se lukittuna ihanteellisessa täällä pysyäksesi Kaikkien nykyisten Nike -julkaisujen ymmärtäminen. . Associated News -sivustolla tässä on määrittelemätön

Kuva Draken avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *