Uusi Air Jordan 1 Mid “Bred” 2022 Flauntsin nimensä ylpeänä

Michael Jordanin Air Jordan 1 on katkottua siluettia jokaisen lenkkarin rotaatiossa, koska tulemme kohtaukseen vuonna 1985. Vuosien varrella olemme nähneet erilaisia ​​OG Colourwaysia vastaanottaa retro -julkaisuja; Jotkut ylläpitävät alkuperäistä mallia ja toisia joitain korjauksia. Esimerkki on tunnettu “kasvatettu” Colourway, jossa on kaksisävyinen ylä- ja valkoisen ilmapohjainen yksikkö-se on ilmestynyt Jordan 1 -malliin ja jopa äskettäiseen “patentin kasvatettuun” iteraatioon. Nykyään se palaa jälleen keskikohtaan versioon, mutta muutamalla muutoksella.

Tuleva Air Jordan 1 Mid “Bred” 2022 ylläpitää mustan ja punaisen yläosaansa, joka tunnetaan aiemmin nimellä “kielletty”, kun MJ käytti lentolaivan siluettia kentällä samalla värijärjestelyllä huolimatta siitä, että rikkoi yhtenäisiä politiikkoja tuolloin.

Kuva SolebyJC: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Tämän yhtyeen tekeminen eri tavalla kuin sisarukset ovat sen nimi “kasvatettu”, joka on painettu eri aikoina kaikissa paneeleissa. Kantapään alapuolella vastakkainen punainen teksti, joka lukee “Black + Red = Bred”, korostaa teemaa ja täydentää toisen himoittava Jordan 1 Mid.

Air Jordan 1 Mid “Bred” Origins 2022 on pari, jonka lukuisat haluavat kopioida tänä vuonna. Varmista, että pysyt viimeisimpien Nike -julkaisujen edessä ainoan palveluntarjoajan aikana, koska ilmoitamme sinulle aina. Aiheeseen liittyvissä uutisissa Air Jordan 1 Mid -pinnat “keltaisella/valkoisella” värillä.

Kuva SolebyJC: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva SolebyJC: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *