Ensimmäinen katsaus Pharrell Williams X Adidas Originals NMD: n ihmiskunnan ‘Trail Holi’ -pakkaukseen

juuri kun luulit Pharrell Williamsin tehneen ultra yksinoikeudella Pharrell X Adidas Originals NMD: n ihmiskunnan värejä, mukaan lukien Billionaire Boys Clubs Collab, ‘Triple Black’ N.E.R.D -lenkkari, The Ultra Luxe Chanel iteration, hän pudottaa uuden pommin lenkkariyhteisöön.

Kuvat Yeezy -mafian kohteliaisuudesta, tässä on ensimmäinen katsauksesi vilkkaaseen Pharrell Williams X Adidas Originals NMD -ihmiskunnan ‘Trail Holi’ -pakkaukseen. Jos ajattelet itsellesi, että nämä näyttävät sellaisilta tutuilta, meillä oli hyvin, hyvin lyhyt katsaus mustasta variaatiosta takaisin lokakuun alussa.

Holi on päivä hindulaisissa perinteissä, kun ihmiset juhlivat värifestivaalia. Päivä, jolloin hyvät tunnelmat ja kirkkaat värit ylittävät kirjaimellisesti fyysisen tason, lahjoittavat tekijöitä anteeksiannolla ja suhteiden korjaamisen positiivisuuden kautta.

Pharrell ja Adidas Originals aloittaa juhlat vuonna 2018 ‘Blank Canvas’ -versiolla, joka on tarkoitus julkaista 23. helmikuuta. ‘Syvimmät violetti’ ja ‘Trail Holi’ -variaatiot putoavat pian sen jälkeen 2. maaliskuuta, jälkimmäisen kylpyä ainutlaatuisella solmioväriaineella. Kaikki parit myyvät 250 dollaria, mikä on noin 190 puntaa, ja voit lyödä vetoa ainoasta toimittajasta pitääksesi sinut ajan tasalla heti, kun lisää uutisia kehittyy!

Oletko hyped Pharrell Williams X Adidas Originals NMD -ihmiskunnan ‘Trail Holi’ -pakkauksesta? Mikä väri on suosikkisi? Kerro meille ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Kuvia Yeezy -mafian kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *