Ota kaikki Pokémon X -konvers -Chuck Taylor All Star

, riippumatta on legendaarinen tarjous, jota et edes löydä Alolan alueelta. Professori Oak ja Converse valmistelemme yksinomaan Pokémon X Converse Chuck Taylor All Star “First Partners” -tapahtuman.

Pokémonin 25-vuotisjuhlan juhlimiseksi Converse esittelee pari korkeatasoista Chuck Taylorsia mustalla kangaspohjalla. Malli ylläpitää tietysti kaikkia OG -ominaisuuksiaan ja osoittaa myös tutut aiheet, jotka me kaikki tiedämme ja rakastamme franchising -ohjelmasta.

Kuva käännöksen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva käännöksen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Sivuseinämissä näet graafisia kuvia Kanton alueen aloittelijoista: Bulbasaur, Charmander ja Squirtle. Gen 1-trioon liittyminen on suosittu sähkötyyppinen Pokémon Pikachu, Team Rocket’s Meowth ja tunnettu Fairy Jigglypuff. Huolellisen yhteistyön suorittaminen on Converse’n tavanomainen pyöreä All Star -tunnus, joka on varustettu valkoisessa ja punaisessa asussa, joka jäljittelee tavanomaista Pokéballia.

Kaikella sanottuna ainoa tapa suojata Pokémon X Converse Chuck Taylor All Star “First Starters” 10. joulukuuta on pitämällä se lukittuna parhaiten täällä ainoan tarjoajalla, koska voimme lisätä Pokéballs -menestysastetta, . Tutustu muuhun sivustoltamme paljon enemmän keskustellaan! Samankaltaisissa uutisissa huippuluokan vibres-mukana toimitettavassa Japanin X Converse Jack Purcell Gore-Tex -tapahtumassa.

Kuva käännöksen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva käännöksen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *