Lisää kuvia Yeezy 451 -näytteestä

ilman epäilyksen varjoa, Yeezy 451 on salaperäisin lenkkari, jota Kanye on työskennellyt. Ensin kiusasi Twitterissä aina elokuussa 2018, häpeämättömästi paksu kenkä on istunut konseptivaiheessa melkein kaksi vuotta, ja nyt katsomme yhtä näytteitä, jotka saattavat olla tai ei ole toimii.

Yeezy -mafian vuotama 451 on legendaarisen jalkinesuunnittelijan Steven Smithin aivoriiri, joka palveli myös muita kuvakkeita, kuten Reebok Instapump Fury. Täällä nähtynä vaaleanharmaalla promnit-yläosalla viisi 3 metrin raidaa kulkevat sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli, kun taas yksi musta isku ampuu pystysuunnassa kengän keskustaan ​​silmäänpistävällä tavalla.

Alla alas löydät paljon keskusteltujen Sharktooth-välipohjan, joka saattaisi infusoida Adidas-tekniikkaa, ja sen kaiken pyöristäminen on musta nauhoittaminen varpakotelossa, joka muistuttaa Yeezy 700 MNVN -linjaa.

Vaikka haavoittumaton muotoilu on aiheuttanut melko levottomuutta lenkkariyhteisön keskuudessa, mafia on vahvistanut, että saamme adidas Yeezy 451: n nauhoitetun version, vaikka emme vieläkään ole varmoja siitä, milloin se olisi. Kerro meille, mitä mieltä olet seuraavasta suuresta siluetista, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa ensimmäistä kertaa Yeezy -parannus 380 “LMNTE”!

Kuva Kanye Westin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *