Stone Island paljastaa FW 21 Shadow Project -kokoelman

toisen luvun paljastuttuaan kokoelman ensimmäisen osan elokuussa, Stone Island on palannut ja valmis esittämään FW21 -varjoprojektikokoelmansa 2 lukua. Tämä uusin tarjoaminen esittelee erilaisia ​​tuoreita päällysvaatteita, neuloa, housuja ja paljon muuta.

Näennäisesti johtavan näitä uusimpia tarjouksia näemme pari trendikkäitä nylon-pufferitakkeja, jotka ovat pukeutuneet jäisiin ja pistaasipähkinänvihreisiin sävyihin. Kuten Shadow-projektin kanssa, nämä kappaleet ovat täydellisiä tunnetulla kompassivarsilla, joka on pukeutunut mustaan ​​mustaan ​​sävyyn. Lisäksi näemme myös Gillet-version jäisen sinisestä tarjouksesta.

Kuva kivisaaren läpi
Muualla kokoelmassa näemme valittuja kappaleita, jotka on pukeutunut puuvilla-paikan tekstuuriin. Nämä kappaleet saapuvat smokin kaltaisella ulkonäöllä ja niihin sisältyy kulma etuliikkeet, nastatut yksityiskohdat ja kolmen sävyjen.

Kuva kivisaaren läpi
Vaikka vanhojen voimakkaasti tummien neutraalien sävyjen varjoprojektikokoelmat, niin ei todellakaan ole täällä. Tämä uusin kapseli urheilee erilaisia ​​syksy- ja talvikauden sävyjä, joissa oli oliiveja, keltaisia, valkoisia, laivaston ja viheriöitä.

Koko kokoelma on saatavana nyt Stone Islandin sivustolla sekä tiili- ja laastin paikoissa. Muissa uutisissa toinen Louis Vuitton X NIGO -yhteistyö on epäapologeettisesti rohkea.

Kuva kivisaaren läpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *