Hanki jalkainen katsaus Nike SB Dunk High “Mansikka yskä”

, kun taas tämä ei ehdottomasti ole heidän ensimmäinen 4/20-vaikuttunut lenkkari, Nike SB Dunk High “Mansikka yskä” on ehdottomasti yksi Swooshin paras. Tyyli, joka kulkee heidän DNA: nsa kanssa, kuvat tästä hedelmällisestä crepistä, vuotanut ensimmäisen kerran kaikki menetelmät huhtikuussa 2020, samoin kuin nyt, näyttää siltä, ​​että sen julkaisu on viimeiseksi täällä!

Saatuaan nimensä näkyvästä marihuanan kannasta, “mansikka yskä” on maalattu ympäristöystävällisellä ja punaisella väriyhdistelmällä, joka muistuttaa silmiinpistävää maukkaita hedelmiä. Beaverton -tuotemerkki ei ehdottomasti pidättäytynyt sumeasta mokkanahkakappaleesta, joka on valmistettu Pock -merkinnöillä, Leafy Back Pull -välilehteen, kun se koski sen motivaatiota tälle dunkille.

Kuva Yankeekicksin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Yankeekicksin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Jäällinen sininen kumi -välipohja istuu alla, kun taas yskä mansikkakuva tekee menetelmän kantapäälle ja pohjalliselle. Tämä on kuuluisan kalifornialaisen taiteilijan Todd Bratrudin teos, joka on aiemmin käsitellyt Niken kanssa useita kertoja. Viimeksi on Nike SB Dunk High “Send Assist 2” vuodesta 2013.

Nike SB Dunk High “mansikka yskä” on tarkoitus vähentyä määritelmissä 22. lokakuuta eurooppalaisen julkaisun odotetaan olevan erittäin pian sen jälkeen. Oletko odottanut näiden käynnistymistä? Varmista, että se on lukittuna ainoan myyjän päälle hienointa mahdollisuuttasi kopioida, ja kun olet täällä, saatat myös saada virallisen katsauksen Ultimate X Nike Sb Dunk High “: n” kaikilla keinoilla ” Vasiksi

Kuva Yankeekicksin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Yankeekicksin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *