Maajalkainen katsaus FTC X Nike SB Dunk Low

saatuaan viime viikolla erittäin lyhyen hiipiä, saamme nyt hienoimman ilmeen vielä FTC X Nike SB Dunk Low! Heidän yhteistyössä San Franin putiikin kanssa heillä on pitkä historia Beaverton-tuotemerkin kanssa. Itse asiassa FTC oli maailman ainoa kauppias, joka varastoi kiitollisen kuolleen X Nike SB Dunk Low “Orange”, joka vihjaa juuri kuinka hyvin voimaduo ymmärtää toisiaan.

Ottaen motivaatiota huippuluokan käsilaukkuilta, tämä erikoispainos Dunk Low tarjoaa rikkaan “laguunipulssin” mokkanahkapohjan, kun taas valkoinen tikatut nahkakääreet kantapään, varpakoulun ympärille sekä nauhoitusjärjestelmään. “Metallinen hopea” Swoosh ampuu myös sivuttaisen ja mediaalisen sivupaneelin yli, jotka tarjoavat meille Diamond Supply Co. -elokuvan, kun taas vilkas “nopeus keltaiset” sävyt laskeutuvat sisävuoriin ja pitsi -ideoihin kontrastin pop -popista, jotka ovat varmasti varmasti Käännä päätä minne tahansa menet.

Kuva Yankeekicksin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Yankeekicksin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Siirtämällä keskittymistä alapuolelle, löydät terävän valkoisen välipohjan. Tämä on sitten vuorattu jäisellä sinisellä kumipohjalla, joka viimeistelee erittäin rajoitetun Nike -yhteistyön!

Julkaisupäivä on vielä virallisesti varmennettu FTC X Nike SB Dunk Low “Lagoon Pulse” -tapahtumassa, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle myyjälle paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy! Ymmärrämme, mitä uskot tästä dunkista, samoin kuin niihin liittyvissä uutisissa, Parra X Nike SB Dunk Low Pro “Multi” esittelee abstraktia väriä!

Kuva Yankeekicksin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Yankeekicksin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *