Nike Dunk Low “Samba” vuodesta 2001 palaa myöhemmin tässä kuussa

aiemmin tänä vuonna, ilmoitimme, että legendaarinen Nike Dunk Low “Samba” teki paluun. Valmistettu yksinomaan Japanille vuonna 2001, monet nimittivät monet “ultra miehenä” ikonisen 1966 japanilaisen televisiosarjan jälkeen. Jos haluat parin kokoelmassasi, näyttää siltä, ​​että sinun ei tarvitse odottaa liian kauan, kun meillä on viimeinkin vahvistettu julkaisupäivä!

Kuva Niken kautta
Yksinkertaisella, mutta silmiinpistävällä “hyper sinisellä” ja “hopea” värimaailmassa “Samba” on muotoiltu sileän nahkapaneeleista. Puhdista valkoiset nauhat sitovat kaiken, kun taas perinteiset rei’ityssuojat suuntautuvat kohti varpaiden laatikkoa lopullisen hengityskokemuksen saavuttamiseksi.

Sivusuunnassa että mediaalisilla puolilla löydät silmiinpistävän punaisen Nike-swooshin, joka on tarjottu hiilikuitumaisen pinnan kilpa-autojen inspiroimalle ilmeelle ja tunnelle. Tätä täydennetään sitten kumipohjalla jalkojen alla, joka viimeistelee ajatonta suunnittelua.

Kuva Niken kautta
Jos otit L: n Nike Dunkin matalalla “Samba” takaisin päivällä, niin nyt on sinun tilaisuutesi! Aikaantuneena vähenevän 21. elokuuta, varmista, että pidät sen lukittuna ainoan toimittajan kanssa ja pidämme sinut ajan tasalla uusimpien julkaisutietojen, varastojen ja arpajaisten kanssa! Aiheeseen liittyvissä uutisissa Nike Dunk Low “Ugly Duckling Pack” tekee täydellisen paluun!

Kuva Niken kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *