Adidas Originals Superstar on kääntämässä 50 ja tässä on tarkalleen kuinka odotamme heidän juhlivan

Se on joulun ihme! Vaikka aikaisemmin on ollut erimielisyyksiä siitä, kun erittäin ensimmäiset Adidas Originals -superstaarin siluetti julkaistiin, tuotemerkki on virallisesti nimeltään 2020 tunnetun kengän 50. syntymäpäivänä. Kaikkien huulien huolenaihe on kuitenkin tarkalleen kuinka tarkalleen he juhlivat?

Kuva Adidasin kautta
No, osana heidän ilmoitustaan ​​kolme raitaa julkaisivat vinkkejä siitä, mitä odotetaan seuraavan 50 vuoden aikana. Tuulettimet voivat odottaa mielenkiintoisia uusia iteraatioita mieluummin lenkkaristaan, jotka todennäköisesti sisältävät premium-materiaaleja, uusia yksityiskohtia sekä korkeajännitekoristeita, puhumattakaan mielenkiintoisista uusista yhteistyöistä. Kampanjoiden huhutaan sisältävän Run DMC: n sekä voit odottaa, että haluamasi värit palaavat täysikokoiseen hyllyihin erittäin pian.

Kuva Adidasin kautta
Silhouetin uudistamisen myötä Adidas Superstar saattaa palauttaa sijaintinsa yhtenä maailman bestsellereistä tyyleistä. Helppo tyyli, jossa on allekirjoitusbrändäys, tämä kenkä on tunnettu joustavan kuoren varpaiden ansiosta-samoin kuin voimme odottaa paljon enemmän versioita Shell Toe -julkaisusta tulevina vuosina. Muutaman viime vuoden aikana metalliset varpaat – kullalla, hopealla ja pronssilla – yhdessä sen tyypillisen kumikoostumuksen kanssa, joten mikä on seuraava lause yksityiskohtaisesti?

Ei ole vielä uutisia siitä, milloin voimme odottaa Adidas Originals Superstarin uusia tyylejä pudottavan, fanit voivat odottaa aivan uuden kampanjan, jossa on paljon lisätietoja uudella vuonna. Joten pidä se lukittuna pohjapalveluntarjoajaan, jotta olet ensimmäinen, joka ymmärtää, kun paljon enemmän tietoa tulee saataville!

Kuva Adidasin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *