Tutustu eläinten ylittämiseen X Puma “New Horizons” -kokoelmassa

Jos luet tätä, meillä ei ole epäilyksiä siitä, että olit yksi monista, jotka ovat riippuvaisia, tai ainakin oli Nintendon eläinten ylitys : New Horizons -videopeli. Internet -moninpelin Nintendo Switch -peli päätyi nopeasti maaliskuussa 2020, joka oli Pandemicin keskellä maailmanlaajuista ilmiötä, samoin kuin tarpeetonta sanoa, että jopa lenkkarit julkaisivat konsolin WTB: itä kuin potkuja. Nopeasti eteenpäin nykypäivään, monet pelaajat ovat hylänneet parhaan paratiisinsa ja unohtaneet Tom Nookin velkaa. Joten jos et ole tarkistanut saartasi jonkin aikaa, saksalainen urheiluvaatteet Puma kutsuu sinua jälleen kerran uuden uuden kokemuksen saamiseksi ja on myös käyttänyt eläinten ylittämistä X Puma “New Horizons” -kokoelmaa aloittamiseksi Vasiksi

Yhteistyöryhmässä on vilkas tyyli kolmella lippulaivalla Puma-jalkineiden siluetteilla, joilla on allekirjoitusteemat rakastetusta naapuruuden rakentamispelistä. Sarja alkaa parilla 1968 perinteisiä koripallokenkiä, Puma -mokkanahkaa. Siinä on fuzzy mokkanahka ylempi korostettu minttuvärillä varustetulla lehtigrafiikalla nyökkäyksenä Tom Nookin havaijilaiselle paitaan.

Kuva Puman avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Seuraavaksi meillä on Puma Wild Rider, flaunting -paneelit, jotka esittelevät kuuluisia eläinten ylittäviä asukkaita. Puman tuttu Formstrip-logo koristaa sitten sivupaneelit puoliksi läpinäkyvällä materiaalilla, kun taas kaikki mokkanahkaiset nauttivat ruskean, sinisen ja vihreän pehmeistä väreistä. Käyttäjän lopullinen erä on PUMA Future Rider, joka käyttää nylonia sekä kangaskudotusta yhdessä mokkanan kanssa. Samoin käärittynä täsmälleen samaan värivalikoimaan, mallin vakioelementit ovat edelleen, mukaan lukien kantapäällä oleva TPU -laatta, kaiken pyöristämiseksi.

Tuletko kopioimaan eläinten ylitys X Puma “New Horisons”, kun se ilmestyy 18. syyskuuta? Jos näin on, varmista, että aloitat näiden kalojen että tarantulien myynnin, koska trio kuluttaa sinulle huomattavan määrän kelloja. Jos haluat pysyä kaikkien nykyisten PUMA -kengien ymmärtämisessä, tarkista takaisin täältä ainoan myyjän päivittäisiä päivityksiä. Samankaltaisissa uutisissa Manchester City X Puma pysyy tippuna tämän Aqua-inspiroidun vieraspakkauksen kanssa.

Kuva Puman avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Puman avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *