Keith Haring X Converse Channel 80 -sarjalla tämä lenkkarien ja vaatteiden kokoelma!

Myöhäinen ja suuri Keith Haring X Converse ovat kokoontuneet uuteen yhteistyöhön, joka on täynnä kuuluisia malleja, jotka yksinkertaisesti ilmentävät 80 -luvun ääniä!

Tuntemattomalle Keith Haring oli amerikkalainen pop -taiteilija, joka oli kuuluisa hänen teoksestaan, joka syntyi New Yorkin metrojen graffitien kautta 80 -luvulla. Tunnettuihin aiheisiin kuuluvat “säteilevä vauva”, “haukkua koira” ja “lentävä paholainen” ja “enkelit” -kuvakkeet.

Kuvia ConverseThin Haring X Converse Chuck 70 – “Valkoinen/musta/punainen”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuvat ConverseTiith Haring X Converse Pro Leath Low – “Valkoinen/musta/punainen”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Ottaen suositun Converse Chuck 70: n, Chuck Taylor All Starin, Pro Leather Lowin ja New Run Starin sekä valikoiman allekirjoitusvaatteita, tämä kokoelma valuu Haringin luovuudesta ja on itseilmaisun alus.

Kaikilla neljällä lenkkarin tyylillä, jotka koostuvat pääosin valkoisista/mustasta tai valkoisesta/sinisestä väreistä, kourallinen Haringin allekirjoituksia on leikkisästi hajallaan jokaisessa siluetissa. Tämän lisäksi punaisia ​​värejä on levitetty valittujen paneelien yli silmiinpistävän ulkonäön luomiseksi.

Kuvat Converseith Haring X Converse Run Star -retkellä – “Musta/valkoinen/punainen”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuvat Converseith Haring X Converse Chuck 70 Hi – “Egret Black”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Jalkineiden rinnalla vaatteet saapuvat valikoimalla puhtaita leikattuja aihioita, jotka on koristeltu suurilla Keith Haring -kuvakkeilla. Samoin Converse on pitänyt puhtaan värivalikoiman, joka koostuu valkoisista, mustista ja sinisistä väreistä, joissa on ylimääräisiä punaisia ​​ja keltaisia ​​sävyjä, jotka ovat parhaiten kesän muotoilu!

Kokoelman asiakkaat pystyvät myös käyttämään “Converse by You” -ominaisuutta tapana mukauttaa ja yksilöida omaa Chuck 70: tä.

Koko kokoelman on tarkoitus pudota 13. toukokuuta Converse-verkkosivustolla, ja olemme vakuuttuneita siitä, että tämä tulee olemaan välttämätöntä luovan hohdonsa keskuudessa! Aiheeseen liittyvissä uutisissa hanki itsestäsi alle 50 punnan lenkkarin varastaminen Converse -myynnissä!

Kuvia ConverseThin Haring X Converse Chuck 70 – “Custom” avulla

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *