Pleasures X Adidas -konsortio Samba saa suuremman julkaisun

, joka noudattaa alustavaa julkaisua viime marraskuussa, näyttää siltä, ​​että kuuma odotetut nautinnot x adidas -konsortio Samba saa paljon suuremman julkaisun! Aikaisemmin tarjottua erittäin rajoitettuina määrinä, tässä on silloin, kun kenkä pudottaa uudelleen!

Aivan mustana värimaailmassa maalattu yhteistyössä oleva Samba sisältää suuret ”nautinnot” -kirjonta kengän sivupuoliskolla valkoisena. Muita tyyliä koskevia kohokohtia ovat sävy siksak-ompeleminen jalan keskipisteessä sekä valkoiset vastakkaiset ompeleet kantapäällä. Suunnittelun pyöristämiseksi samoin kuin tuotemerkkipainetut pohjalliset sekä kohokuvioidut Trefoil-kielen ominaispiirteet, jotka täydentävät helppoa, mutta silmiinpistävää ilmettä.

Nyt tähän tärkeään julkaisupäivänä. Pleasures X Adidas -konsortion Samban on tarkoitus vähentyä Pleasures -sivustolla 20. maaliskuuta. Odotetaan olevan melko rajallinen, muista saada jonotus varhain hienoimman mahdollisuuden kopiointiin. Ymmärrämme, jos lisäät parin kiertoon, ja kun olet täällä, katso koko Adidas -lenkkaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *