Louis Vuitton julkaisee kaksi uutta päivittäistavaraustarvikkeita

FW21 -kokoelmansa alkuperäisen julkaisun jälkeen, Louis Vuitton on päättänyt omaksua leikkisän puolensa jälleen uusimmilla lisävarusteillaan. Virgil Ablohin mielestä syntynyt nämä uusimmat kappaleet saapuvat XL -kahvikupin ja porkkanapussien muodossa.

Porkkana saapuu 25 cm: n pituudella ja kirkkaan oranssilla sävyllä, jota korostaa vihreä sävy varressa. Keho urheilee kaiken kaikkiaan Louis Vuitton-monogrammikuviota välitöntä tunnistavuutta ja klassista tyyliä varten. Trendikäs hopea vetoketju on pieneen taskuun, joka on ihanteellinen pienten tavaroiden ja tavaroiden varastointiin. Lisäksi porkkanassa on hopea -napsautuskoukku, joka on ihanteellinen kiinnittämiseen laukkuun.

Kuva Louis Vuittonin kautta
Seuraavaksi kahvikuppi seisoo 19 cm korkealla ja urheilee korkealaatuista lehmännahka-rakennetta. Klassinen monogrammi on esillä kaikkialla brändin allekirjoituksessa “Old Burgundy” ja “Dirt” -värissä, ja sitä korostaa kontrastinen valkoinen logo. Todellisessa kahvikuppiperinteessä valkoinen kahvinkansi on myös allekirjoituslehden nahka. Muita yksityiskohtia ovat irrotettava hihna ja kaksinkertainen vetoketju.

Kuva Louis Vuittonin kautta
Porkkanapussi ja kahvikuppi ovat saatavilla nyt Louis Vuittonin sivustolla, ja ne ovat saatavana hintaan 1 425 dollaria USD ja 2350 dollaria USD. Muissa uutisissa Casablanca X New Balance XC-72 on paljastettu.

Kuva Louis Vuittonin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *