Rakenna lopullinen lenkkarikokoelma Lego X Adidas ZX 8000: n

kanssa et ole koskaan liian vanha Legosille ja se on tosiasia, joten unohda, mitä ikäraja kirjoitetaan laatikoihin, koska tämä tuleva julkaisu on kaikki mitä tarvitset Rakenna lopullinen lenkkarikokoelma. Edellisenä vuonna näimme Adidasin yhdistävän voimansa Tanskan kuuluisan Toy Company LEGO: n kanssa ja aloittaneet asiat muokattavissa olevalla ZX 8000 . Niille, jotka jäivät pois, hyvä uutinen on, että toistoaika ei ole vielä ohi, koska Power Duo on nyt palannut toiseen ZX 8000 -yhteistyöhön. Tällä kertaa uusi LEGO X Adidas ZX 8000 on saapumassa kuuteen klassiseen väriväylään, ja vielä parempaa, et edes tarvitse monimutkaista ohjikäsikirjaa näiden kokoamiseksi!

Päärakennuspalikana päärakennuspalikana kolmen Stripe -tuotemerkin kuuluisan Adidas ZX 8000 -siluetin avulla mallin ajattomia piirteitä on vaihdettu heti tunnistettaviin muovisia Lego -kappaleita sen sijaan nostalgiseen kosketukseen, etenkin pitsikummioihin, silmukoihin, samoin kuin TPU -kantapää takapaneeleilla. Vastapuolten osalta rikkaan mokkanan ja erittäin hengitettävän yhdistelmä takaa, että LEGO ZX 8000 ylläpitää uskomattoman kevyen tunteensa.

Kuva 43EInHalbin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva 43EInHalbin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva 43EInHalbin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Saatavana kuudessa päävärissä, jotka ovat punaisia, sinisiä, keltaisia, vihreitä, mustia ja harmaoja, leikkisää teemaa jatketaan Red LEGO -kielitarkasta tavanomaisen Trefoil -logon hyväksi, vaikka tietysti Adidasin kolme raitamerkkiä pidetään sivuttais- ja mediaalisilla sivuseinillä. Haluttu yhteistyö pyöristetään pohjallisilla, EVA-välipohjalla, joka piilottaa urheiluvaatteiden jättiläisen allekirjoitusväkijärjestelmän ylimääräisen mukavuuden ja tyynyn, ja paljon tärkeintä, kumipohja varmistaa, että tämä masterkappale toimittaa äärimmäisen vakauden ja veto.

Lego X Adidas Originals ZX 8000: ta ei saa jättää väliin! Jos luulet tunteen, että askel muovisiin LEGO-tiileihin paljain jaloin on tuskallinen, voimme taata sinulle, ettei ole mitään pahempaa kuin L: n ottaminen korkean lämmitysten lenkkarien julkaisuissa, kuten tämä. Joten pidä se lukittuna ihanteelliseksi täällä ainoana myyjänä kaikille nykyisille Adidas -kouluttajan julkaisupäiville, uutisille, kiusaajille ja paljon muuta! Aiheeseen liittyvissä uutisissa Shinsuke Takizawa kiusasi vain voittamatonta X -naapurustoa x adidas zx 8000!

Kuva 43EInHalbin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva 43EInHalbin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva 43EInHalbin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *