Vuotokuvien blondey McCoy X Adidas Superstar

taiteilija, suunnittelija, pro -luistelija ja malli, maassa ei ole melkein mitään, jota Blondey McCoy ei voi tehdä. Kansallinen aarre, jos nämä vuodot ovat totta, näyttää siltä, ​​että brittiläisellä multi -hypehenaatilla on myös Adidas -yhteistyö teoksissa! Kuvat japanilaisen lenkkarin sisäpiiriläisen @US_11, tässä on kauha!

Blondey McCoy X Adidas Superstar on yksi hänen kaikkien aikojen suosituimmista lenkkaristaan, toisin kuin mitä olet aiemmin nähnyt. Siinä on täysin selkeä yläosa, joka on valmistettu läpinäkyvästä polyuretaanista, sileä nahka osuu nauhoitusjärjestelmään ja kolmeen raitabrändäykseen valkoisina ja mustina sävyinä.

Alapuolella löydät tummanruskean välipohjan ja täydentävän kuoren varpaat ja pyöriä kaiken pois, kultakalvo “blondey”; Tuotemerkki osuu sivupaneeliin suorittaen ajatonta estetiikkaa.

Vaikka se ei ole hänen ensimmäinen kerta, kun taas klassisen Adidas -kengän muokkaaminen, tämä on vielä hänen paras. Tällä hetkellä Blondey McCoy X Adidas Superstar -tapahtumasta ei tiedetä melkein mitään muuta, joten muista pitää se lukittuna ainoaan tarjoajaan paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy! Kerro meille, mitä ajattelet, ja kun olet täällä, miksi et tue Adidasin täyden lenkkarin alueelle?

Blondey pic.twitter.com/f4eser797y

– STMR USELEVEN (@US_11) 17. heinäkuuta 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *