Kim Jones X Nike Air Max 95 -kokoelma ilmoitetaan virallisesti

Huhut Kim Jones X Nike Air Max 95 -kokoelmasta on kelluva jonkin aikaa. Itse asiassa se oli aina takaisin kesäkuussa 2020, kun ainoa toimittaja kertoi siitä ensin. Siitä huolimatta nopeasti eteenpäin melkein vuosi ja kuuma odotettu yhteistyö on vihdoin ilmoitettu virallisesti!

Hänen viimeisin projekti Beaverton -tuotemerkillä Dior X Air Jordan 1 “Air Dior” jälkeen viime vuonna Jonesin ottaminen Air Max 95 kääntää siluetin päähänsä. Britannian muotisuunnittelija on Sergio Lozanon anatomisesti inspiroiman estetiikan parissa ottanut näkökohtia muista Swoosh-lenkkarista ja sulauttanut sen yhdeksi kenkäksi.

Kuva Niken kautta
Esimerkiksi ylemmät rei’et vaikuttavat Air Max 360: sta, kun taas silmäsuuntaiset ja puoliltaan translucent peittokuva on lainattu malleilta, kuten React Element 87 ja Zoom Fly Sp.

Tämä kaikki sijaitsee paksu Nike Air -välipohjan ja jäisen ulkopohjan yhdistelmän päällä, ja kollab on pyöristetty Kim Jonesin tuotemerkin kanssa kantapäällä, viimeistelee suunnittelun.

Kuva Niken kautta
Kim Jones X Nike Air Max 95 “Total Orange” -tapahtuman odotetaan käynnistyvän monenlaisten täydentävien vaatteiden rinnalla, mukaan lukien hupparit, takit, housut ja t-paidat “putoaavat maailmanlaajuisesti 19. maaliskuuta, kun taas Kim Jones X Nike Air Max 95” Volt “Edition julkaistaan ​​samana päivänä yksinomaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kerro meille, minkä Colourwayn tunnet eniten, ja siihen liittyvissä uutisissa LeBron X Nike Air Max 95 NRG on Lakersin inspiroima!

Kuva Niken kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *