Jon Wexler tweets “#fakenews” vastauksena Yeezy -lisäyksen 350 V2 ‘Bred’ Restock

Jon Wexler, Adidasin maailmanviihde- ja influenssarimarkkinoinnin johtaja Jon Wexler, sammuttaa huhut jeezy -kasvusta 350 V2 ‘BRED’ RESTOCK. Tapahtuma tapahtui viikonloppuna vastauksena Yeezy -mafian tweettiin. Tunnetun vuototilien mukaan tämä erittäin näkyvä väritietä näkyy heti syksyllä 2019.

Jon Wexler hylkäsi huhut, että kaveri, joka on vastuussa Kanyen tuomisesta Adidasiin, Jon Wexler. Yeezy Mafian julkaisun uudelleentwiittaus (joka on poistettu), hän otsikoi lauseella “#fakenews”;.

Päivitys oli tyytyväinen faneiden turhautumiseen, kun taas muut vuototilit ovat edelleen vakuuttuneita, julkaisu on menossa eteenpäin. Kaiken yeezyn auktoriteetin Wexlerin twiitin pitäisi kuitenkin viimeinkin laittaa nämä huhut levätä.

Saimme juuri äskettäin kiinni Jon Wexlerin kanssa puhuakseen kaikesta vaikuttajamainonnasta hänen mieluummin lenkkariinsa ja kuinka hän teki Kanyen kumppanuudesta menestyneimmän laatuaan. Viritä tämä podcast täällä ja pysy kuulolla paljon lisätietoja viimeisimmistä Yeezy 350 -julkaisuista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *