Entä jos rakastetut animaatiohahmosi olisivat lenkkarit?

Etkö unohda suuria vanhoja päiviä, jolloin sinulla on taloa laitoksesta ja laittaa nopeasti Nickelodeon tai Animation Network? Looney Tunes, Tom sekä Jerry sekä Simpsonit – nämä olivat vain muutamia perinteisistä sarjakuvista, jotka muokkasivat lapsuuttamme ja tekivät meidät ihmisiin, joita olemme tänään. Oletko kuitenkin koskaan miettinyt, mitkä rakastetut hahmosi rokkaavat, jos ne olisivat lenkkarit? No, me ainoassa toimittajalta olemme tehneet velvollisuutemme vastata tähän tärkeään kysymykseen.

Bart Simpson

Bartman, El Barto, Bart -Dude – mitä haluat soittaa hänelle, ilman epäilyksen varjoa, Bart Simpson oli 90 -luvun kapinalliselle luistelukulttuurille. Hän ei koskaan kuljeskella yhtä kaukana kuuluisasta ympäristöystävällisestä kannestaan, samoin kuin siksi uskomme, että hän rokkaa pakettiautoja vanhoja skooleja sekä mustalla ja valkoisella väriaineella. Kreppit, jotka sisältävät ikäisen suunnittelun, ovat The Simpsonsin paras esitys, joka ensimmäisen kerran esitettiin vuonna 1989.

Väiski Vemmelsääri

Lakilausella “Eh, mitä doc?”;, Olisi yhtä helppoa heittää Bugs Bunny Pari Doc Martens- ja Cloy sitä päiväksi, siksi uskomme, että hän olisi paljon paremmin sopiva rokkaamalla Air Jordan 1 “kielletty”. Vuodesta 1997 lähtien elokuvan alueen hillo me kaikki ymmärrämme, että virheet ymmärretään tästä tiukasta yhteydestä Michael Jordaniin, mikä tekee “kielletyn” hänen parhaan crep.

Jerry -hiiri

Ymmärsitkö, että Jerryn koko nimi on oikeastaan ​​Jerry Mouse? Tom ja Jerry olivat tunnetuin duo, joka armoi näytömme päivällä. Jokaisessa ja jokaisessa jaksossa lähtökohta oli kuitenkin erittäin hyvin toteutettu, Tomin (jonka koko nimi on, arvasit sen, Tom Cat) jahtaaen Jerryä ja kohtaavat runsaasti erilaisia ​​kysymyksiä matkan varrella. Jokainen jakso kesti noin viisitoista minuuttia, samoin kuin Jerry pakenee paljon enemmän kuin puolet siitä, siksi hän todennäköisesti rokkaa Adidas Ultra parantaa ‘OG’. Planeetan parhaaksi juoksukenkäksi parannusvälipohja on todennäköisimmin, miksi Jerry pakenee elämästään jokaisessa jaksossa … No, lukuun ottamatta vuoden 1956 sinistä kissan bluesia.

Rick Sanchez

Rick Sanchezille, Rickille ja Morty -kuuluisuudelle Rick Sanchezille ja Morty Fame -vaihtoehdolle olisi ylivoimaisesti uusin animaatio, olisi ehdottomasti Niken legendaarinen Air Mag. Usein takaisin ja eteenpäin sekä eri universumien ja aikakausien keskuudessa sarjakuva on todella peräisin animaatiosta lyhyestä parodiaelokuvasta Back to the Future -nimisestä nimeltä Docin ja Mhartin aidot animoidut seikkailut. Lisäksi Air Mags sopi täysin Rickin asuun.

Stewie Griffin

Ja viimeisenä ei kuitenkaan vähäisimpänä, kuinka voimme säveltää mitään suosikki animaatiohahmoista ilman kotitalouskaverin Stewieä? Vain yhden vuoden ikäisenä uskomme, että hänelle olisi paljon muuta kuin sovittaa Adidas Yeezy parantaa 350 V2 ‘lapsen’. Et ole koskaan niin hyvin nuori ole hypebeast, eikö niin? Lisäksi hänen hiusrajansa muistuttaa allekirjoitusta Yeezy -välipohjaa, jos sanon niin itse.

Mitä lenkkarit uskot, että muut animaatiohahmot rokkaavat? Käyisikö Patrick Star Converse Chuck Taylor All-Stars? Entä Naruto Uzumaki? Hän oli todennäköisimmin poliisi Tgwo X Adidas Consortium nmd CS1 ‘Ankoku Toshi Jutsu’, eikö niin? Ymmärräkaamme, mitä uskot alla olevaan kommenttiosaan, samoin kuin aina, pidä se lukittuna täältä nykyisen ja suurimman lenkkarien ainoan myyjän päälle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *