Adidas Yeezy 500 on asetettu ‘Stone’

Yeezy 500: n on oltava kaikkien aikojen aliarvioitu Kanye West X Adidas -siluetti. Ensimmäinen julkistettiin takaisin vuoden 2018 alussa, vain neljä väriä on nähnyt päivänvaloa siitä lähtien, mutta nyt näyttää siltä, ​​että näkimme toisen ennen vuoden loppua! “Kivi”, se on tarkoitus pudota ‘luuvalkoisen’ ja ‘pehmeän näkökyvyn’ rinnalle, ja tässä on kaikki mitä tiedämme toistaiseksi!

Maalattuna tonaaliseen beige -sävyyn, ‘kivi’ muistuttaa silmiinpistävää ‘punastua’ väriä, mutta paljon tummemmalla meikillä. Perustuen hengittävälle mesh -pohjalle, Luxe -mokkanahkapaneelit armahtavat kantapää, varvaslaatikon ja nauhoitusjärjestelmän, kun taas sileät nahkaelementit ympäröivät kengän ja kielen sivuttaisia ​​ja mediaalisia sivupaneeleja.

Ehdottomasti mitään tuotemerkkiä ei löydy ‘kiven’ ulkopuolelta, mutta löydät ‘Adiprene’ -tekstin, joka on poistettu täydellisesti veistetylle välipohjalle. Tämän alla sinua tervehditään kevyellä kumikumilla täydellisen tasapainon mukavuuden ja kestävyyden välillä.

Jos haluat kokoelmasi Yeezy 500 ‘Stone’, sinun on parempi kuunnella! Sneakers Insiders Yeezy -mafian mukaan sen on tarkoitus julkaista joskus lokakuussa, ja se voisi mahdollisesti vapauttaa myös lasten ja taaperoiden koossa. Olisitko mieluummin huomattavasti erilainen väri? Vai onko ‘kivi’ vain täydellinen? Kerro meille, mikä mielessäsi on!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *