Vapauta muistutus: Älä missaa Air Jordan 5 “What the”!

Kun Air Jordan 5 “mitä” ensimmäinen vuotanut heinäkuussa, tiesimme heti, että se on tarpeen kopioida. Juhlemalla 30 vuotta legendaarista koripallokengää, se vie yksityiskohdat kahdeksalta siluettin joukosta paljon kuuluisia värejä ja yhdistävät ne yhteen yhteensopimattomaksi mestariteokseksi. Kuten mitä näet? Varmista sitten, että poliisit, kun he laskeutuvat huomenna 7. marraskuuta kello 8!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Lainaa elementtejä “Tokiosta”, “Shanghaista”, “Raging Bull”, “Bel-Air”, “laser”, “vihreä papu”, “armeijan oliivi” ja tietysti “,” Quai 54 “,” mitä “on toisin kuin mitä olemme aiemmin nähneet. Edellä mainitun “Tokion” ja “Shanghain” merkinnät on verhottu vain hienoimpaan mokkanahaan, on hienosti brodeerattu molempien kengien sivukorkoihin.

Ylisuuret kielet luovat sen klassisen Air Jordan 5 -esteettisen, jonka me kaikki tiedämme ja rakastamme, ja alas alla löydät legendaarisen P-51-hävittäjän inspiroiman ilmapohjan, joka toimittaa törkeän määrän mukavuutta ja tyynyä kentällä ja kentällä.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Mitä ei ole rakastaa Nike Air Jordan 5 “mitä”? Aseta pudota huomenna 7. marraskuuta kello 8.00, varmista, että pidät sen lukittuna pohjakauppiaan parhaat mahdollisuudet kopioida! Ja siihen liittyvissä uutisissa vuotaneet kuvat pokaalihuoneesta X Air Jordan 1 Retro High OG on ilmestynyt!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *