Tässä jokainen Nike Dunk, joka pudottaa tällä viikolla

14. tammikuuta, tulee muistaa päivä. Nike on alkanut vuoden 2020 törkeää dunk -hypeä vuonna 2021, kun ei yhdellä, ei kahdella, edes kolmella, mutta neljä suurta Nike Dunk -julkaisua. Jos et käsitellyt minkään tyyppisiä viime vuonna, sinun kannattaa tarkistaa, koska näitä puhtaita leikatut värit eivät saa unohtaa minkäänlaista keinoja!

Sisältää sekä Dunk Low että Dunk High -versiot, tässä on jokainen pari, joka on asetettu vähentymään tällä viikolla! Ymmärräkaamme, mikä väri on tunnet eniten, ja muista pitää se lukittuna ainoan myyjän päälle hienoimman mahdollisuuden kopiointiin!

Kuva Nikenike Dunk Low “rannikko”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Nike Dunk Low “rannikko” on silmiinpistävä muistutus rakastetulle “UNC” -väriväylään, on kunnianosoitus yliopiston väreihin. Työskentelemällä puhtaalla valkoisella “purje” -nahkapohjassa, vahvat siniset paneelit tekevät menetelmänsä kengän yli, kokonaismäärän kultakirjonta kielellä sekä kantapää voittavalle estetiikalle. Tämä ihana kontrasti voidaan myös löytää myös pohjallisesta.

Julkaisu: 14. tammikuuta

Kuva Nikenike Dunk Low “Unlv Red”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Ehkä yksi kokoelman odotetuimmista pareista, Nike Dunk Low “UNLV Red” on punainen kuuma julkaisu, joka varmasti asettaa kierto tuleen. Alkuperäisen “UNLV: n” matalaversio vuoden 1985 “Ole totta kouluun” -pakkauksesta, joka oli nyökkäys Nevadan yliopiston Las Vegasin Runnin ‘Rebels -koripallojoukkueelle, “University Red” Ylä on tasapainossa harmaiden paneelien kanssa , mikä johtaa erityiseen ilmeeseen, joka varmasti kääntää päät.

Julkaisu: 14. tammikuuta

Kuva Nikenike Dunk High “Football Grey” avulla

Int’l -lähetys

Katso lisää

Mahdollisesti kevätvalmiin joukosta, Nike Dunk High “Football Grey”, joka oli ensimmäinen vuotanut viime vuoden puolivälissä, samoin kuin ymmärrät vain, että siitä tulee välttämätöntä. Rapea valkoinen nahka on vastakohtana pehmeillä lilapaneeleilla pastelliyhdistelmälle, joka ei välttämättä ole kaikille, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että jotkut lenkkarit ovat syksyllä näille aivan ensi silmäyksellä.

Julkaisu: 14. tammikuuta

Kuva Nikenike Dunk High “Vast Grey”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Jos se ei ollut sinulle, Nike Dunk High “Vast Grey” ehdottomasti tulee olemaan. Kvartetin joustavin kädet, tämä tuleva lasku on maalattu erittäin puhtaalla harmaalla ja valkoisella värisuunnitelmalla, joka todella toimii minkä tahansa tyyppisellä muodossa, jonka heität siihen. Vaikka se on niin hienovarainen, tuo erinomainen harmaa tarttuu muusta valkoisesta kankaasta, joka tulee yhteen vahvan, mutta ihanan tyylin saamiseksi, jota on vaikea toistaa.

Julkaisu: 14. tammikuuta

Mikä Nike Dunk Colourway tunnet eniten? Kaikki on asetettu esille 14. tammikuuta, varmista, että noudatat meitä Twitterissä osoitteessa @Thesolesupplier, jos haluat parin kokoelmassasi tällä viikolla! Kun olet täällä, saatat myös saada määrittelemätöntä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *