Tarkempi katsaus Air Jordan 1 High OG “Seafoam”

Meillä on ollut silmissämme Air Jordan 1 High OG “Seafoam”, koska ne vuotivat ensimmäisen kerran viime lokakuussa, ja mielipiteemme heistä ei ole muuttunut siitä lähtien. Kädet alas yksi puhtaimmista väreistä Grace Michael Jordanin allekirjoitus siluetiksi tänä vuonna, olemme myönteisiä, että tämä istuu suurten joukkojen keskuudessa. Kaikkien näiden kanssa sanotaan lähelle ja henkilökohtaisesti AJ1: n kanssa!

Kuva vuotaneiden kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

“Seafoam” on tarkoitus pudota osana Jordan Brandin syksyn 2021 kokoelmaa, ja tarjoaa täyden nahkarainan, joka on yhtä palkkio kuin se saa. Puhdas valkoinen pohja on ristiriidassa minttuvihreiden paneeleiden suhteen, kun taas pehmeät oranssit nauhat lisäävät myös värispisteen himoittuun Air Jordaniin 1.

Nike Swoosh ampuu sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli ja alas rapean valkoisen ilmapohjan alapuolella tarjoaa hullua määrää mukavuutta ja pehmentää oletko kadulla vai tuomioistuimella. Kaiken pyöristämiseksi ikoninen siivekäs koripallomerkki on hienosti poistettu nilkasta, viimeistelee suunnittelun.

Kuva vuotaneiden kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Odotetaan pudota 12. elokuuta, kun taas Nike Air Jordan 1 High OG WMNS “Seafoam” on yksinoikeudella naisjalkineiden faneille, se ei estä joitain kavereita puristamasta pariksi! Kerro meille, jos tartu näihin myöhemmin tänä vuonna, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa ensimmäisen katsauksesi Billie Eilish X Air Jordan 1 High “Volt”!

Kuva vuotaneiden kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *