Ensimmäinen katsaus Jumalan pelkoon X Nike -kokoelmaan

, koska se oli ensimmäinen vuotanut joulukuussa, Sneakerheads kaikkialla ovat (im) kärsivällisesti odottaneet Jumalan pelon vapauttamista, samoin kuin nyt, nyt, Meillä on erittäin ensimmäinen katsaus kyseisiin lenkkariin!

Premium -materiaalien yhdistelmästä valmistettu God X Nike Air Skylon II pelko on maalattu erittäin puhtaaseen ‘valkoiseksi/mustalle/kevyelle luu/purjehtimeen’ värejä, mutta huhujen mukaan musta versio samoin käynnistyy. Retro -juoksijan uudelleenkäyttöön rei’itetty kieli korostaa siluetteja urheilullista estetiikkaa.

Niken ilma-pelko Jumalan 1 puolestaan ​​on täysin uusi siluetti Jerry Lorenzo-Helmed-etiketistä. Rohkealla keltaisella värimaailmalla maalattu, saimme äskettäin todella lyhyet välähdykset mustasta versiosta ja valkoisesta versiosta. Kengän kohokohta on valkoinen ja puoliksi translucent sininen välipohja kontrastin osumaan, ja se on hullu nauhoitusjärjestelmä, joka muodostaa kolminkertaisen jalan, joka on itsessään melko epätavallinen näky. Myös ”Jumalan ilman pelko” -brändäys, jota seuraa kengän sarjanumero, ilmestyy samoin.

Ymmärrämme, että uskotaan julkaisemaan juuri ennen uutta vuotta 27. joulukuuta, mitä uskot Jumalan pelosta X Nike -kokoelmasta alla olevassa kommenttiosassa! Muissa lenkkarien uutisissa tämä Adidas Yeezy 700 olisi voinut näyttää!

Jos uskot kopioida aivan uutta Nike Heat -sovellusta, tarkista viimeisin täällä!

Kuvia kompleksin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *