Ensimmäinen katsaus Madness X Adidas Ultra Boost Partnership

helmikuussa 2015 Adidas esitteli Ultra Boost Silute. Monien lenkkaripäät pitävät yhtenä kaikkien aikojen ikonisimmista lenkkarista, samoin kuin monien urheilijoiden parhaimmaksi juoksukenkäksi, joka on nyt ensimmäinen, joka on ensimmäinen katsaus kolmen raidan kumppanuuteen Madnessin kanssa.

Hongkongin supertähti Shawn Yue, Madness on brändi, joka keskittyy ahkeraan yksityiskohtiin ja erinomaiseen laatuun. Niiden ainutlaatuisia tyylejä vaalitaan sekä mantereen Kiinassa että ympäri maailmaa, joten tämä on melko mielenkiintoinen uutinen!

Molempien painosten ensisijainen tyylifunktio on kahdesta värikäjästä, mukaan lukien ‘kolminkertainen musta’ ja ‘kolminkertainen valkoinen’, on lihavoitu maalirottistyylinen ääriviiva-punainen valkoisella parilla, valkoinen mustassa parissa. Luxe -nahkapuvut kolme raidan keskijalkahäkkiä sekä kantapään kuppi, samoin kuin molemmat lenkkarit istuvat täyspitkän keskipisteen yläpuolella ylimääräisen mukavuuden vuoksi. Pyöryttääkseen, jos kaikki Madness -tuotemerkki “kaikki työnsä ja mikään pelaaminen ei tee sinua”; Iskulause koristaa kutakin siluettia.

Melkein mitään muuta Madness X Adidas Ultra Boost -yhteistyöstä ei ymmärretä, joten muista pitää se lukittuna ainoaan toimittajaan lisää uutisia, kun se kehittyy. Associated News -sivustolla Xeno palaa Adidas Ultra Boost 4.0: een.

Jos uskot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Kuvia Shawn Yue: n kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *