Solki valkoiseen vuorikiipeilyyn X Adidas Lxcon

Yosuke Aizawa ei ole vieras, kun kyse on Adidas -yhteistyöstä. Vuodesta 2014 lähtien japanilainen suunnittelija on muokannut joitain kolmen raidan kaikkein ikonisimmista siluetteista, ja nyt näyttää siltä, ​​että hän aikoo tehdä saman avantgarde Adidas Lxconille.

Pariisin muotiviikon kiitoteillä, valkoinen vuorikiipeily X Adidas LXCON on saatavana kahdessa erillisessä väriaineessa, mukaan lukien erottuva merivoimien versio ja ainutlaatuinen oranssi painos. Molemmissa malleissa on “valkoinen vuorikiipeily”; Teksti kaikkialla, mutta omituisen kyllä, näyttää siltä, ​​että he ovat kirjoittaneet väärin oman tuotemerkinsä sivusuuntaa pitkin. Olipa tämä tarkoituksellista vai yksinkertaisesti kirjoitusvirheitä.

Tavallisen verkkorakenteen vaihtamalla premium -valikoima materiaalivalikoimaa, tavanomainen nauhoitusjärjestelmä on korvattu sarjassa soljet ulkona olevalle tunnelmalle, josta on tullut synonyymi Tokiossa sijaitsevalle jäljennökselle.

Koska nämä lenkkarit näyttivät kevään kesällä 2020, on turvallista olettaa, että valkoinen vuorikiipeily X Adidas LXCON ei osu hyllyihin vasta tällä kertaa ensi vuonna. Kerro meille, minkä värisen värin, ja kun olet täällä, muista katsoa koko Adidas -lenkkaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *