Parempi katsaus Air Jordan 1 High OG “volt”

Air Jordan 1 High OG “Volt” on ollut tutkallamme melko pitkään. Saatuaan viime vuoden lopulla pilaantumisen mallistoon, katsomme nyt paremmin tulevaa julkaisua. Hyvämaineisen lenkkarin sisäpiiriläinen @knowing_kicks paljasti, tässä mitä vaadit tietää!

Työskentelemällä rapean valkoisen pohjan päällä, tämä AJ1 on korostettu Niken allekirjoitus “Volt” -sävyllä, joka on yhtä silmiinpistävä kuin koskaan. Laskeutuen kantapäähän, nauhoitusjärjestelmään sekä varpakoteloon, vielä enemmän kontrastia lisätään litteillä mustilla nauhoilla sekä salaa swooshilla sivua ja mediaalista sivupaneelia pitkin.

Kuva tietämisen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva tietämisen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Siivekäs koripallo on kohokuvioitu nilkan läpät, samoin kuin kaiken pois päältä, terävä valkoinen välipohja viimeistelee legendaarisen Air Jordan 1 -mallin.

Nike Air Jordan 1 High OG “Volt” odotetaan esittelevän joskus tänä kesänä, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle tarjoajalle hienoimman mahdollisuuden kopiointiin! Ymmärrämme, jos lisäät näitä kiertoon myöhemmin tänä vuonna, samoin kuin täällä ollessasi, saatat myös nousta lähelle ultra epätavallisia Chrome Hearts x off-valkoisia X Air Jordan 1 High “UNC” Vasiksi

Kuva tietämisen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva tietämisen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *