NYC -puistot vaikuttavat Nike Air Force 1 “kaikki 1”

, kun taas valtava omena ymmärretään pääasiassa laajalle kaupunkikuvalle ja suurille vesijohtoille, se on myös tunnettu puistoistaan, siksi NYC -puistot ovat Yhteistyössä Beaverton -tuotemerkin kanssa Nike Air Force 1 “All for 1”: lle!

Kaupungin sisällä sijaitsevan tärkeän urheilun ja naapurimaiden hetkien innoittamana “All For 1” on osa 12 kappaleen kapselikokoelmaa. Upotettuna “kolminkertaiseen mustaan” värimaailmaan, yläosa on muotoiltu yhdessä yhdessä ja nahkarakennuksesta, kun taas värien värisumut osuvat ilmapohjaan. Silmiinpistävät aksentit tekevät menetelmänsä “NYC Parks” -kielimerkille, kun taas tummat sinivihreät korostukset armahtavat pitsikipset ja “ilma” -logo kantapäässä.

Kuva Niken avulla
Nike Air Force 1 “All for 1” on vain yksi niistä kengistä, jotka kaikki tarvitsevat kokoelmassaan. Asetettu tulevaisuuden klassikkona, se laskee 5. joulukuuta Yhdysvalloissa. Eurooppalainen esittely on vielä virallisesti vahvistettu, joten jos haluat nämä, varmista, että pidät sen lukittuna ainoan toimittajan kanssa ja annamme sinun ymmärtää heti, kun ne saapuvat.

Kuva Niken avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *