Swoosh katoaa Air Jordan 1 ‘dynaamisen keltaisen’

ikään kuin Thanos itse napsauttaisi sen, ikoninen Swoosh -logo on kadonnut aivan uudelle Air Jordanille 1 ‘dynaaminen keltainen’! Epäilemättä yksi epätavallisimmista AJ1 -väreistä, jotka pudottavat kesällä, tässä sinun on tiedettävä!

Vaikka kirkkaan keltainen swoosh armahtaa mediaalisen puolen, sivupuolella on löysä punainen ompeleminen, joka tekee tarkistuksen muodon, melkein kuin se olisi voimakkaasti revitty kengästä. Tämä ompeleminen tekee myös koko yläosan katselusta, joka kääntää päät ehdottomasti tällä kaudella.

Muutoin ‘dynaaminen keltainen’ on melko paljon tavanomainen kysymys AJ1, värillisellä estetyllä ilmeellä, jonka me kaikki tiedämme ja rakastamme. Kumpttu nahka kulkee koko yläosassa ja alapuolella, ilma -infusoitu välipohja on läsnä uskomattoman mukavuuden vuoksi jokaisessa vaiheessa.

Sneaker Insider @SolebyJC: n mukaan Air Jordan 1 ‘dynaaminen keltainen’ on tarkoitus pudota joskus heinäkuussa, joten muista pitää se lukittuna ainoan toimittajan päälle lisää julkaisutietoja sen kehittyessä! Lisäätkö parin kokoelmaan? Kerro meille, ja kun olet täällä, katso koko Nike Sneaker -sarja!

Kuvia SolebyJC: n kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *