Nike Air Max 1 on palannut kahteen aivan uuteen OG -variaatioon!

Nike Air Max 1 on nopeasti yksi kaikkien aikojen näkyvimmistä lenkkarista. Legendaarisen Tinker Hatfieldin vuonna 1987 kehittämä ensimmäiseksi ensimmäiseksi Air Max -siluetiksi parilla on erityinen sijainti lukuisten lenkkaripäiden sydämissä ympäri maailmaa, samoin kuin se sisältää meidät parhaiten täällä ainoana toimittajassa.

Olipa kyse vaivattomasti puhdasta siluettia, historiallista merkitystä tai korkealaatuisia korkealaatuisia materiaaleja, Air Max 1 on vain kiistatta erityinen. Vaikka AM1 -julkaisuista on tapahtunut vakavasti myöhään, onneksi Nike on juuri paljastanut kaksi upouutta OG -väriväylää, jotka ovat pian menetelmässä.

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta
Air Max 1: n näyttää olevan paljon parempi kuin koskaan ennen, kun se esittelee ”Magma Orange” ja “Hunter Green”, ja motivaatio vuoden 1987 ”University Red OG” -motivaationa on heti ilmeistä. Täyksen täsmälleen samaa värien estämismallia käytetään kaikkialla, korostaen mallin kaikkia ikäisiä piirteitä.

Niken tunnettu SWOOSH-logo on läsnä molemmin puolin, kun taas yläpäät hyödyntävät joustavia mokkanahoja ja sopivat yhteen partaveitsen terävään ilmeeseen. Jalkojen alapuolella valkoinen kumi -välipohjajärjestelmä piilottaa legendaarisen näkyvän Air Max -järjestelmän, jota käytettiin ensimmäistä kertaa tällä siluetissa.

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta
Jos rakastat näitä OG Nike Air Max 1 -julkaisuja niin paljon kuin me olemme, upea uutinen on, että molemmat parit on tarkoitus saada maailmanlaajuinen julkaisu myöhemmin tässä kuussa. Muista pysyä lukittuna parhaaseen täällä ainoan viimeisimpien uutisten ja välttämättömien päivitysten kanssa, ja kun olet täällä tarkista tarkalleen, kuinka saada kädet off-White X Air Jordania 4 “Purje”!

Kuva Niken kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *