Katso jalkaa Nike Air Max 270 React “Oracle Aqua”

. Oregon -etiketti on kuuluisa vanhempien tyylien ottamisesta ja niiden tuomisesta yhtä paljon kuin päivämäärä lisäämällä uusia innovaatioita ja materiaaleja. Tämä näkyy selvästi viimeisimmässä Nike Air Max 270 React “Oracle Aqua” -tapahtumassa, samoin kuin uskomme sen olevan yksi kesän kengistä.

Air Max 270 on nopeasti yksi Niken näkyvimmistä uusista siluetteista. Koska se on 270 astetta ilmapäähän ja sileään yläosaan, on helppoa nähdä, miksi massot putosivat kuten tämän kengän kanssa. Tätä on lisätty vain lisäämällä React Foam -jalkaa jalkojen alla. Varmistetaan, että pomppaat yhdelle markkinoiden mukavimmista materiaaleista. Tämä sekä ilma- ja reaktioyhdistelmä on tehnyt tämän merkittävän lenkkarin.

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Värivalikoiman suhteen Swoosh -tuotemerkki on valinnut puhtaan valkoisen pohjan. Tämä voi melua väsyttävästi, mutta läpikuultava materiaalin lisääminen varmistaa, että käyttäjä voi lisätä oman värisuhteensa vahvalla sukkavalinnalla. Nike Air Max 270 React “Oracle Aqua” on meille välttämätön poliisi. Pidä se lukittuna kaikkien parhaimpien uutisten ja lenkkariyhteisön julkaisujen suhteen.

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *