Upouusi Puma Rs-Fast on nyt saatavana JD Sports

Puma on lisännyt klassiseen RS-perheeseensä ja tämä upouusi siluetti on ehkä yksi parhaimmista, esittelemällä Puma Rs-Fast. Inspiraatiota suoraan 2000 -luvun alusta, tämä lenkkari onnistuu sekoittamaan menneisyyden ja tulevaisuuden saumattomasti. Rohkealla värien estolla ja virtaviivaisella estetiikalla tästä kouluttajasta on asetettu kaikki massojen ja lenkkarien faneiden suosittua.

Tämä kenkä on suunniteltu uuden sukupolven lenkkarien ystäville. Ole tämä radikaalin värivalikoiman tai rohkean muotoilun kautta, Puma Rs-Fast kohtelee kaikkia asuja täydellisesti.

Kuvia PUMAPUMA RS-FAST: n avulla

Int’l -lähetys

Osta nyt

RS -perheen juuret ovat 80 -luvulla käynnistämällä saksalaisen tuotemerkin ensimmäinen “juoksujärjestelmä” lenkkari. Tiilma, joka oli toistaiseksi vallankumouksellinen, nopeasti eteenpäin 40 vuotta ja tämä sama tekniikka on edelleen yhtä mukava vuonna 2020. Sith RS -teknologia, joka istuu tilaa vievän siluetin alla, vanhempien RS-mallien perintö näkyy edelleen tässä uudessa siluetissa.

Käyttämällä minimoitua muotoa välipohjaan, klassinen hyppäävä kissanmerkitys näkyy sekä kielellä että kengän sivupaneeleissa. Tämä lenkkari on pyöristetty verkko-, mokkanahka- ja synteettisistä materiaaleista rakennettuna.

Kuvia PUMAPUMA RS-FAST: n avulla

Int’l -lähetys

Osta nyt

Saatavana nyt JD Sportsissa ja vähittäiskaupassa 95 puntaa, Puma Rs -sarja menee suoraan kiertoomme. Pidä se lukittuna kaikista parhaimmista uutisista ja julkaisuista lenkkariyhteisöstä.

Kuva JD Sportspuma Rs-Fast “Black/Red/Green”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva JD Sportspuma Rs-Fast “Grey/Orange”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva JD Sportspuma Rs-Fast “White/Black”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva JD Sportspuma Rs-Fast “White/Red”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva JD Sportspuma Rs-Fast “Musta/valkoinen”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva JD Sportspuma Rs-Fast “White/Pink”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *