Kuinka voittaa PlayStation X Travis Scott X Nike Dunk Low

, kun PlayStation X Travis Scott X Nike Dunk Low kiusasi viime kuussa, on riskitöntä todeta, että molemmat lenkkarit ja pelaajat olivat AWE: ssä . Kumppanuus, joka oli täysin odottamaton, mutta jotenkin ennustettavissa, se merkitsee Scottin toiminnan alkamista japanilaisessa videopelissä, joka on valtava heidän uudeksi taktiseksi innovatiiviseksi kumppaniksi. Nyt juhlimaan viimeisimmän ja suurimman PlayStationin julkaisua La Flame tarjoaa nyt mahdollisuuden voittaa pari ilmaiseksi!

Vaaleansinisen pohjan parissa kevyet kermapaneelit tekevät menetelmänsä Dunk Low -laitetta pitkin, kun taas valtava taaksepäin Nike Swoosh ampuu sivupaneelien yli samalla tavalla kuin hänen Air Jordan 1 -kumppanuutensa viime vuodesta. PlayStationin legendaarinen logo on hienosti brodeerattu kantapää pitkin Kanji -käännöksen kanssa, kun taas Sony -logo vie myös sijaintinsa kantapäällä.

Kuva Cactus Jackin kautta

Kuva Cactus Jackin kautta

Kuva Cactus Jackin kautta
Beige -välipohja istuu vain jalkojen alla, samoin kuin tämä on sitten vuorattu täydentävällä kumipohjalla, yhteensä ylimääräisellä tuotemerkillä vain kengän alla. Pudottamalla yhdessä yli 35 PlayStation-inspiroiman Cactus Jack Merch -tuotteen kanssa, mukaan lukien hupparit, takit, papupussin tuolit, duffle-laukut ja muut, on poistettava nähdä, että Travis on mennyt kaikki tähän kokoelmaan.

Jos haluat Sony PlayStation X Travis Scott X Nike Dunk Low -sovelluksen täysin ilmaiseksi, sinun täytyy kuunnella. 13. marraskuuta loppuun saakka voit siirtyä Travis Scott Webshopiin ja siirtyä yksityiskohtiin. Valitettavasti sinun pitäisi olla 18 -vuotiaita tai sitä vanhempia kuin Yhdysvalloissa. Ymmärrämme, jos käsittelet sisäänpääsyn sijaintia, samoin kuin siihen liittyviä uutisia, Cactus Plant Flea Market X Nike Dunk Low -tapahtuman viralliset kuvat on paljastettu!

Kuva Cactus Jackin kautta

Kuva Cactus Jackin kautta

Kuva Cactus Jackin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *