Voisiko Dior X Nike -kokoelma vihdoin tulla pian?

Vuonna 2017 Dior Hommen silloinen johtaja Kris Van Assche otti Instagramiin kiusaamaan potentiaalista Dior X Nike -yhteistyötä. Yksinkertaisesti kuvateksti “vain tee dior”, kuva on, koska se on otettu alas, muistetaan vain kuvakaappauksissa. Nyt huhujen mukaan Power Duo voisi yhdistää uudelleen, ja tässä on kaikki mitä tiedämme toistaiseksi.

Sneaker Insider @ovrnundr.io mukaan ranskalainen ylellinen muotitalo on kiinnostunut yhteistyöstä SWOOSH: n kanssa koko kokoelmaan. Yksityiskohdat ovat tällä hetkellä uskomattoman vähäisiä, siihen pisteeseen, että tätä voidaan kuvata vain huhuksi, mutta tämän ei pitäisi olla yllätyksenä kenellekään.

Aiemmin tänä vuonna Nike naputti väijytystä kahden sneaker-kokoelmaan. Kuten me kaikki tiedämme, Ambush omistaa Yoon Ahn, joka on tällä hetkellä Diorin korujen suunnittelija. Tämä on ihanteellinen tilaisuus vapauttaa huippuluokan kollabia ja kilpailla tulevaa Prada X Adidas -kokoelmaa, joka on ottanut teollisuuden kokonaan myrskyn kautta.

Melkein mitään muuta väitetystä Dior X Nike -yhteistyöstä ei tiedetä, mutta yksi asia on varma, että ilmoitamme sinulle heti, kun paljon lisätietoja tulee! Kerro meille, mitä mieltä olet tästä uutisesta, ja muista pitää se lukittuna ainoaan toimittajaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *