Nouse lähelle Yeezy 1020 -kenkä

Tässä vaiheessa on melko vahvistettu, että Kanye West on Strange Shoe -suunnitelmien kuningas. Kun 450 “Cloud White” odotetaan putoavan seuraavan kuukauden alussa, olemme nyt nousemassa lähelle ja henkilökohtaisesti Yeezy 1020 -käynnin kanssa – ja se on paljon hullua kuin aiemmin ajattelimme.

ASAP Bari kiusasi viime vuoden lopulla, 1020 vie tavanomaisen idean saapumisesta suoraan tulevaisuuteen. Lihavoidulla oranssilla värillä maalattu se on muotoiltu vedenpitävästä tekstiilistä, jossa on erittäin veistetty elementit kaikkialla. Kantapäältä löydät ylimääräistä tyynyä, kun taas sivuttaiset ja mediaaliset sivupaneelit on kaiverrettu paksulla Adidas -kolmella raitamerkillä.

Alla alas löydät ylimääräisen paksuisen välipohjan, jota on vahvistettu tyylikkäällä nauhoituksella etu- ja takaosan ympärillä, ja mielenkiintoisella tavalla kumipohja on tehty yhteistyössä mannermaisen kanssa, mikä tarkoittaa, että se varmasti antaa joustavan vetovoiman jokaisen vaiheen kanssa. Tämä yritys tekee tyypillisesti autorenkaita ja ne tuottavat kuuluisasti kumia ultra -lisäykseen ja 500 “kivi” -linjaa varten.

Kuva vuohen kautta

Kuva vuohen kautta
Heti kengän keskustasta löydät yhden vetoketjun korkeimmalle lukituskorjaukselle. Näet myös beige -neopreenin sisäisen sucklinerin hiipimisen, joka muistuttaa määrittelemätöntä.

Se, onko Adidas Yeezy 1020V pudota, on vielä nähtävissä, mutta yksi asia, joka on varma, on se, että ilmoitamme sinulle ensimmäisenä! Kerro meille, mitä mieltä olet seuraavasta käynnistyksestä, ja niihin liittyvissä uutisissa käännä lämpö Yeezy QNTM “Flash Orange”!

Kuva vuohen kautta

Kuva vuohen kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *