Adidas Zx 2K: n lisäys yhdistää kaksi tunnettua tekniikkaa

, vaikka ZX on melkein neljä vuosikymmentä vanha, se pysyy yhdeksi historian kekseliäimmistä lenkkariteknologioista, ja vuodelle 2020 kolme raidaa integroivat menneisyyden kanssa. Läsnä aivan uudelle Adidas Zx 2K Boostille. Viimeisin ja suurin siluetti, joka löytyy Herzogenaurachilta, tässä on kaikki mitä vaadit tietää.

Suuren debyyttinsä kolmessa ultra erillisessä värillisessä väreissä, osuvasti nimeltään ZX 2K -korotus on suunniteltu istuvuuteen yläosaan, jossa on polkukengän kaltainen nauhoitusjärjestelmä, mikä johtaa kovaan estetiikkaan, joka varmasti kääntää päät. Kumimerkki ja veto -välilehti yhdistelmä tekee menetelmän kantapäähän, kuten NMD R1, kun taas kolme raidan tuotemerkkiä liukuu sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli.

Kuva Adidasin kautta
Tietysti olemme kaikki täällä yhdestä syystä, ja aivan uusi hybridi -välipohja on saanut kaikki puhumaan. Vaikka Nike on jo tehnyt tämän aikaisemmin malleilla, kuten Air Force 1 React ja Air Max 270 React, tämä on ensimmäinen kerta, kun saksalainen jättiläinen on saavuttanut tällaisen saavutuksen, ja se on mielenkiintoista, jotta vähiten todetaan.

Adidas zx 2k -korotusta ei ole tarkoitus esitellä maailmanlaajuisesti 31. heinäkuuta. Associated News -lehdessä Adidas X9000L4 on Boostin tulevaisuus!

Kuva Adidasin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *