Ensimmäinen katsaus Polar Skate Co. X Nike SB Air Fitness -ohjaaja 1

ikoninen Nike SB Air Fitness -ohjaaja 1 on ollut lepotilassa melko jonkin aikaa. Tinker Hatfield on suunnitellut vuonna 1987 monien lenkkaripäät, jotka ovat historian ikonisimpia Swoosh -lenkkaria, sen on suunnitellut yksi ensimmäisistä urheilullisista ristikarjoittelukengistä, joita on koskaan tehty. Nyt Eric Kostonin ansiosta näyttää siltä, ​​että AT1 on palannut yhteistyössä Polar Skate Co: n kanssa, samoin kuin olemme hyped!

Ylpeällä erittäin premium -rakenteessa, rei’itetty valkoinen nahka on kontrastia merivoimien nahkaa vastaan ​​kauniisti väriä tukkeutuneen ilmeen vuoksi. Black Nubuck -päällysteet ottavat sitten varpa -laatikon ja kantapään haltuunsa, mikä tarjoaa Nike SB -kenkälle luksusolon, jota on vaikea sivuuttaa.

Ruotsin luistimen leiman logo tekee sen olemassaolon ymmärrettävän etujalaan, kun taas yhteismerkkinen ääriviiva osuu kieleen. Kaiken pyöristämiseksi puhdas valkoinen välipohja on vuorattu kumikumipohjalla lisättynä sitkeyttä ja pitoa jokaisella vaiheella.

Nyt, jos haluat poliisin Polar Skate Co. X Nike SB Air Fitness -ohjaaja 1, sinun on kuunneltava! Asetettu vähentymään 10. kesäkuuta Nikessä ja valitse jälleenmyyjät, muista pitää se lukittuna ainoan toimittajan päälle lisää julkaisutietoja sen kehittyessä! Kun olet täällä, katso koko Nike -lenkkaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *