Adidas Yeezy parantaa 350 V2: n seesamia saa vahvistetun julkaisupäivän

Oletko valmis kopioimaan yhden vuoden 2018 parhaista lenkkarista? Ottaen huomioon, että se vuotaa ensin joulukuussa, Sneakerheads Anywhere ovat (im) kärsivällisesti odottaneet Adidas Yeezy -parannuksen 350 V2: n seesamia, ja nyt meillä on vihdoin vahvistettu julkaisupäivä!

Samankaltainen kuin haluttu ‘kerma’ -väri, ‘seesame’ tarjoaa pois valkoisen primeknit -yläosan, ja kuten kaikki Yeezy 350 -luvut, jotka ovat julkaissut ottaen huomioon, että ajan alku, he istuvat ainutlaatuisen muotoisen välipohjan päällä, jossa on sänky Boost. Toisin kuin suurimmassa osassa 350 -vuotiaita, näissä lenkkarissa on kuitenkin kumikumipohja lisää kestävyyttä varten, aivan kuten viime vuoden marraskuussa laskeutuneen ”puoliksi jäädytetty keltainen”.

Yeezy -mafian mukaan Adidas Yeezy parantaa 350 V2: n seesamia pudottaa 23. marraskuuta, joten muista pitää se lukittuna ainoan myyjän päälle päivityksiä ja arpajaisia! Oletko hyped tästä julkaisusta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa! Kun olet täällä, tutustu koko luetteloomme arpajaisista Yeezy -parannus 700 ‘mauve’!

Jos aiot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa virta lopussa. Vaatetus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *