Tässä on, kun voit poliisin Yeezy 700 V3 “Arzareth”

Kuka on valmistautunut Yeezy 700 V3 “Arzareth”? Kanye West on asetettu paksuiseksi siluettin kolmanneksi väriaineeksi, joka on poistumassa tyypillisestä yksivärisestä estetiikasta, valitsee sen sijaan silmiinpistävän värin popin, joka varmasti kääntää päät. Jos nämä ovat pakollisessa luettelossa, olet kiitollinen siitä, että meillä on viimeinkin julkaisupäivä!

Kuva varhain
“Arzareth” on osana elokuun Yeezy-kokoonpanoa, on yksi hullu crep. RPU: n peittopyörä tarjoaa sininen primeknit -pohja, joka on koristeltu harmaalla strippauksella, ja tarjoaa runsaasti tukea ja vakautta jokaisessa vaiheessa. Puolipisteellä on puoliksi läpinäkyvä viimeistely pimeässä, kun valot käännetään alas, lähettäen ghoulish-ympäristöystävällisen sävyn, joka varmasti kääntää päät minne tahansa menet.

Muualla sopii yhteen Yeezy QNTM: n sukka -kaulus ihanteelliselle istuvuudelle, kun taas varvaslaatikon kumitettu paneeli viittaa Yeezy 700: n kahteen aiempaan sukupolveen.

Kun aloitat siirtämisen jalkojen alla, löydät sujuvan ja virtaviivaisen välipohjan, joka on samanlainen kuin Yeezy -lisäyksessä 380 löydetty järjestelmä, miinus Adidas Boost. Vaikka emme ole täysin varmoja siitä, miksi päätit luopua kolmen raidan kivipohjaisesta tekniikasta, se on johtanut melko huomattavaan kustannusvähennykseen, jota Sneakerheads varmasti pystyy arvostamaan.

Adidas Yeezy 700 V3 “Arzareth” on varmasti odotuksen arvoinen. Ymmärrämme, lisäätkö nämä henkilökohtaiseen kokoelmaan, samoin kuin siihen liittyviin uutisiin, paljon enemmän kuvia vuotanut vain Yeezy 451 -näytteestä!

Kuva varhain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *