Nike Dunk Low “Green Strike” palvelee värikkäitä kevätvieroja

. Kuuma lehdistö on tänään virallisia kuvia tulevasta Nike Dunk Low “Green Strike” -tapahtumasta, joka on asetettu optimaaliseksi pariksi nähdäksesi sinut vuoden lämpimämpiin kuukausiin.

Pari tarjoaa leikkisän värimaailman, joka ei ole tehtävä vetää pois ja pitää sinut näyttämään tuoreelta aikoina. Meillä on myös suuria 2000-luvun alun tunnelmia ja olla totuudenmukaisia ​​olemme täysin täällä sen puolesta!

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta
Parin yläosat on valmistettu huippuluokan nahasta mukavan ja joustavan ilmeen saamiseksi, klassisessa paneelissa, joka näyttää värien estämistä, jossa on musta, valkoinen, keltainen, vihreä, sininen ja punainen. Niken tunnettu Swoosh -logo koristaa molemmin puolin, kun taas Nike Letterface -brändäys löytyy sekä kielestä että kantapäästä. Mustat nauhat täydentävät ulkonäköä rei’itetyn varpakotelon kanssa.

Jalajen alla, täyspitkä Nike-ilmatyynyyksikkö on piilotettu välipohjaan mukavuuden ja tuen saamiseksi. Jos haluat kopioida tulevan Nike Dunk Low “Green Strike” -tapahtuman, hyvä uutinen on, että se on tällä hetkellä tarkoitus käynnistää 15. maaliskuuta Niken ja muiden valittujen jälleenmyyjien kautta. Varmista, että se on lukittuna parhaiten täältä ainoan viimeisimmän palveluntarjoajan kanssa ja kun olet täällä, muista tarkistaa tuleva Nike SB Dunk Low “What the P-Rod”!

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *